Leter du etter informasjon som gjelder den nyeste versjonen av Photoshop CC? Se Nettbrettstøtte for Photoshop | Windows.

Problem

Trykksensitivitet eller andre stylusfunksjoner fugerer ikke på noen nettbrettbaserte enheter i Photoshop CC (v14.2.x) på Windows 8 eller nyere.

Løsning

Lag en fil som inneholder instruksjoner for bruk av RealTimeStylus-funksjonaliteten. Slik aktiverer du RealTimeStylus-funksjonaliteten:

1. Opprett en tekstfil i et tekstredigeringsprogram som Notepad.
  2. Skriv inn følgende linjer:
    # AllowRTS
    uRTS 1
  3. Lagre filen som en klartekstfil med navn PSUserConfig.txt i mappen Photoshop-innstillinger: [Installation Drive]:\Users\[User Name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC\Adobe Photoshop CC Settings\

For å slå av RealTimeStylus-funksjonaliteten sletter du filen PSUSerConfig.txt. Du kan også velge å flytte den til en annen mappe hvis den ikke inneholder andre kommandoer, eller endre linjene slik at det står:
# AllowRTS
uRTS 0

OS-spesifikke hensyn

Tilleggsinformasjon

Som standard er Microsofts Wintab-teknologi aktivert i Photoshop CC (v14.2.x). Hvis nettbrettet ditt har problemer med denne teknologien, kan din stylus fungere bedre ved å skifte til RealTimeStylus-teknologi.