Finn de tekniske spesifikasjonene for tidligere versjoner av Photoshop CC.

Systemkrav for de nyeste versjonene

Systemkrav for Photoshop 2020 (Versjon 21.x)

Systemkrav for Photoshop CC 2019 (Versjon 20.x)

Systemkrav for Photoshop CC 2018 (Versjon 19.x)

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10 (versjon 1607 eller nyere)
    • 19.0- og 19.0.1-utgavene av Photoshop CC støtter Windows 10 1511 og nyere versjoner, men ikke versjon 1507 eller eldre.
    • Photoshop CC-utgaven 19.1 (og nyere) støtter Windows 10 1607 og nyere versjoner, men ikke versjon 1511 eller eldre.
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB eller mer ledig harddiskplass for 32-biters installasjon. 3,1 GB eller mer ledig harddiskplass for 64-biters installasjon. Ytterligere ledig harddiskplass som kreves under installasjon (kan ikke installere på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver)
  • Skjerm med en oppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger og 512 MB VRAM eller mer, 2 GB anbefales*
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.**

Merk:

Hurtigdelingsfunksjonen, som ble innført i oktober 2017-utgaven av Photoshop CC, krever Windows 10 Spring Creators-utgaven, versjon 1703 eller nyere.

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-biters støtte
  • macOS-versjon 10.13 (High Sierra), macOS-versjon 10.12 (Sierra) eller Mac OS X-versjon 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 4 GB eller mer ledig harddiskplass for installasjon. Ytterligere ledig harddiskplass som kreves under installasjon (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver)
  • Skjerm med en oppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger og 512 MB VRAM eller mer, 2 GB anbefales*
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.**

* 3D-funksjoner er deaktivert på 32-biters plattformer og på datamaskiner som har mindre enn 512 MB VRAM. Oljemalingsfilter- og videofunksjoner støttes ikke i 32-biters utgaver av Windows.

**MELDING TIL BRUKERE. Du må ha Internett-tilkobling og Adobe-ID samt godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte nettbaserte vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller opphøre uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsgebyrer kan gjelde.

Språkversjoner

Photoshop CC 19.x er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav for Photoshop CC 2017 (Versjon 18.x)

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB eller mer ledig harddiskplass for 32-biters installasjon. 3,1 GB eller mer ledig harddiskplass for 64-biters installasjon. Ytterligere ledig harddiskplass som kreves under installasjon (kan ikke installere på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver)
  • Skjerm med en oppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger og 512 MB VRAM eller mer, 2 GB anbefales*
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.**

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-biters støtte
  • macOS versjon 10.13 (High Sierra), 10.12 (Sierra), Mac OS X versjon 10.11 (El Capitan) eller Mac OS X versjon 10.10 (Yosemite)
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 4 GB eller mer ledig harddiskplass for installasjon. Ytterligere ledig harddiskplass som kreves under installasjon (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver)
  • Skjerm med en oppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger og 512 MB VRAM eller mer, 2 GB anbefales*
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester.**

* 3D-funksjoner er deaktivert på 32-biters plattformer og på datamaskiner som har mindre enn 512 MB VRAM. Videofunksjoner støttes ikke i 32-biters utgaver av Windows.

**MELDING TIL BRUKERE. Du må ha Internett-tilkobling og Adobe-ID samt godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte nettbaserte vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/aboutadobe/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller opphøre uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsgebyrer kan gjelde.

Språkversjoner

Photoshop CC 18.x er tilgjengelig på følgende språk:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk støttes i en Midtøsten-versjon med full støtte for språk der teksten går fra høyre til venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et engelsk grensesnitt, samt i en fransk nordafrikansk versjon (Français-versjon*) med full støtte for språk der teksten går fra høyre mot venstre, arabiske/hebraiske funksjoner og et fransk grensesnitt.

Systemkrav | Eldre versjoner av Photoshop

For Photoshop CC 2015, Photoshop CC 2014, Photoshop CC, Photoshop CS6 og tidligere versjoner kan du se Systemkrav | Eldre versjoner av Photoshop.

Krav til grafikkprosessorer

Funksjoner som krever grafikkprosessor

Testede skjermkort

Finner du ikke kortet ditt i listen?

Kortserier som ikke støttes

Systemkrav | Adobe Camera Raw

Adobe Camera Raw-pluginmodulen gir deg muligheten til å importere og arbeide med Camera Raw-filer i Photoshop. Du kan også bruke Camera Raw sammen med JPEG- og TIFF-filer.

Datamaskinen må kanskje oppfylle ytterligere systemkrav for å fungere optimalt med Adobe Camera Raw.
Se Adobe Camera Raw | Systemkrav for å få mer informasjon.

Videoadaptere som ikke støttes av macOS