Markedsplass for programtillegg for Photoshop

Finn ut hvordan du installer og administrerer nye Photoshop-programtillegg ved bruk av Marketplace i Creative Cloud-skrivebordsappen

Markedsplass for programtillegg

Se utvalgte programtillegg fra Redaktørens valg og Viktige samlinger med programtillegg på markedsplassen for programtillegg, i tillegg til tusenvis av programtillegg og integreringer fra det flotte fellesskapet med utviklere som er samlet på ett sted.

Finn og administrer programtilleggene dine direkte i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
Finn og administrer programtilleggene dine direkte i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Installer Marketplace-programtillegg

Installer Marketplace-programtillegg for Photoshop via disse tre trinnene:

1. Velg Pluginmoduler > Bla gjennom pluginmoduler eller Pluginmoduler > Panelet Pluginmoduler, og klikk på knappen Bla gjennom pluginmoduler +

Bla gjennom programtillegg fra panelet Pluginmoduler
    Bla gjennom programtillegg fra panelet Pluginmoduler

2. I panelet til venstre i delen Alle pluginmoduler i Marketplace kan du filtrere etter produkter og søke etter navnet på et programtillegg.

Søk etter programtillegg i Marketplace
    Søk etter programtillegg i Marketplace

3. Når du finner et programtillegg du vil installere, klikker du på Last ned-knappen på programtilleggkortet som vises, for å starte å installere programtillegget. Noen programtillegg kan ikke installeres før du har lukket Photoshop.

Klikk på Last ned for å installere, og du er klar.
    Klikk på Last ned for å installere, og du er klar.

Under installeringen blir du bedt om å angi datamaskinens administratorpassord for å gi Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installasjonstillatelser.

Administrer programtillegg fra Marketplace

Du finner de installerte programtilleggene i panelet Administrer pluginmodulerMarketplace for pluginmoduler.

• Hvis du vil administrere programtilleggene dine, velger du Pluginmoduler > Administrer pluginmoduler

Bruk dette panelet til å deaktivere eller avinstallere installerte programtillegg.

Deaktiver eller avinstaller programtillegg fra Marketplace

Du kan deaktivere eller avinstallere programtillegg for Photoshop på markedsplassen for programtillegg via to enkle trinn:

1. Velg Pluginmoduler > Administrer pluginmoduler

Administrer programtillegg med Marketplace
    Administrer programtillegg med Marketplace

2. I delen Administrer pluginmoduler i Marketplace klikker du på de tre prikkene for en pluginmodul du vil deaktivere eller avinstallere. Vær oppmerksom på at å deaktivere eller avinstallere en pluginmodul også fjerner eventuelle tilpasninger du har gjort av pluginmodulen.

Avinstallere eller deaktivere en pluginmodul
    Avinstallere eller deaktivere en pluginmodul

Starte pluginmoduler i Photoshop

Du kan enkelt finne og bruke alle installerte pluginmoduler ved hjelp av menyen Pluginmoduler i Photoshop.

Menyen Pluginmoduler i Photoshop
Med den nye startplattformen for pluginmoduler i Photoshop er alle pluginmodulene lett tilgjengelig.

Hvilke pluginmoduler kan jeg installere?

Marketplace for pluginmoduler lar deg installere eller administrere:

Plugin-moduler som er tilgjengelig uten Marketplace for pluginmoduler:

Er pluginmoduler noe annet enn plugin-moduler?

Disse nye pluginmodulene er bygget ved bruk av en moderne utvidelsesplattform som gir utviklerne mange fordeler, og de administreres ved hjelp av Marketplace for pluginmoduler. Eldre plugin-moduler og utvidelsespaneler for Photoshop har blitt opprettet ved bruk av ulike teknologier som CEP, og fra nå av kan utviklere av pluginmoduler arbeide med å migrere pluginmodulene sine til den nye modellen.

Hvis du vil lære mer om den nye utvidelsesplattformen, kan du se Photoshop Extensibility Enters a New Era (Photoshop-utvidelser går inn i en ny æra – på engelsk)

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet