Oversikt

Adobe Sign-integreringen for Microsoft SharePoint gir en integrert løsning for å opprette, sende, spore og behandle elektroniske signaturer. Integreringen er tilgjengelig for Microsoft SharePoint 2010 og fungerer med vertsbaserte og lokale forekomster av SharePoint. Løsningen er utviklet som en plugin-modul for Microsoft SharePoint som gjør det mulig å:

• Legge til Adobe Sign som en SharePoint-webdel, som kan brukes av SharePoint-brukere til å sende og spore dokumenter til signering
  • Sende et dokument fra et SharePoint-dokumentbibliotek til signering
  • Sende dokumenter til en enkeltmottaker eller sende til en gruppe med mottakere ved hjelp av SharePoint-lister, og tilordne data fra SharePoint-lister til dokumenter når dokumenter sendes til signering
  • Legge til elektronisk signatur som en aktivitet i SharePoint-arbeidsflyter for å automatisere prosessen med sending av dokumenter til signering basert på hendelser i SharePoint
  • Arkivere alle signerte avtaler i SharePoint

Krav

Adobe Sign-løsningen kan bare installeres og konfigureres av en Microsoft SharePoint-administrator. Du må også ha administratorrettigheter på SharePoint-serveren for å installere løsningen. Se SharePoint-dokumentasjonen og organisasjonens SharePoint-administrator for flere systemtillatelser som kan være nødvendig for å installere plugin-moduler for SharePoint. Hvis du vil konfigurere løsningen, må du også være kontoadministrator i Adobe Sign og ha tilgang til API-nøkkelen for Adobe Sign-kontoen. Systemkravene nedenfor omfatter server- og klientkomponentene som kreves for vellykket installasjon og kjøring av Adobe Sign for SharePoint.

• Microsoft SharePoint-driftet
  • Internet Explorer 11+

Merk:

Handlingene Hent avtalestatus og Kanseller avtale fungerer bare for kunder på NA1-forekomsten.

Slik finner du forekomsten din

Installere Adobe Sign-WSP på områdesamling

Laste opp og aktivere WSP-pakken

1. Hent den nyeste WSP-pakken

2. Gå til Områdesamling > Områdeinnstillinger > Gallerier for webdesigner > Løsninger

Obs! _catalogs/solutions/Forms/AllItems.aspx

Navigate to Solutions

3. Last opp WSP-filen

Solutions Page

4. Aktiver nettstedsfunksjonen manuelt:

• Gå til Innstillinger for nettsted > Handlinger for nettsted > Behandle funksjoner for nettsted
  • Klikk på Aktiver-knappen ved siden av arbeidsflythandlinger for Adobe eSign
  • Klikk på Aktiver-knappen ved siden av konfigurasjonslisten for arbeidsflythandlinger for Adobe eSign
2office-365-feature-activate

Fylle ut konfigurasjonslisten for eSign

Utfylling av konfigurasjonslisten for eSign krever at du genererer og fyller ut flere unike felt.

Det anbefales at du åpner Notisblokk eller et annet tekstredigeringsprogram, slik at du kan lagre de genererte nøklene og deretter angi alle samtidig.

Du må:

• Generere eSignIntegrationKey (utføres i Adobe Sign-applikasjonen)
  • Hente spTenantID i SharePoint
  • Generere spClientID- og spClientSecret-nøklene i SharePoint
  • Gi den nye hovedtjenesten rettigheter i SharePoint
  • Sette inn eSignConnectorURL

Trinn 1: Generer eSignIntegrationKey

Slik genererer du en integreringsnøkkel i Adobe Sign:

1. Logg på som administratorbruker for Adobe Sign-kontoen

2. Gå til Konto > API for Adobe Sign > API-informasjon

3. Klikk på Integreringsnøkkel-koblingen midt på siden

Integration Key Link2-rebrand edit

Grensesnittet Opprett integreringsnøkkel lastes inn:

1. Angi et beskrivende navn på nøkkelen (for eksempel SharePoint)

2. Integreringsnøkkelen må ha følgende elementer aktivert:

• agreement_read
  • agreement_write
  • agreement_send
  • library_read
Generate Integration Key

3. Klikk på Lagre når nøkkelen er konfigurert.

Siden Tilgangstokener viser nøklene som er definert i kontoen.

4. Klikk på nøkkeldefinisjonen som er opprettet for SharePoint

• Koblingen Integreringsnøkkel vises øverst i definisjonen.

5. Klikk på Integreringsnøkkel-koblingen

Integration Key Link

Integreringsnøkkelen vises:

6. Kopier nøkkelen, og lagre den i konfigurasjonslisten for eSign

7. Klikk på OK

• Du er nå ferdig i Adobe Sign-applikasjonen og kan logge av
The Integration Key

Trinn 2: Hent spTenantID

Hente spTenantID-verdien:

1.        Gå til Innstillinger for nettsted > Brukere og tillatelser > Tillatelser for områdeapp.

2.       Under applikasjons-ID-en kopierer du delen etter @

• dvs.: i:0i.t|ms.sp.ext|d559ac84-d8e6-4515-9229-89w01@870fe83b-ye9d-96d3-n1d0-9et51ar2e792e
spTenantID

3. Lagre denne verdien for å sette den inn i konfigurasjonslisten for eSign

Trinn 3: Generer spClientID- og spClientSecret-nøklene

Generere spClientID- og spClientSecret-nøklene:

1. I nettadressen for SharePoint-området, etter sharepoint.com/sites/{dittnettsted}, limer du inn følgende streng: _layouts/15/appregnew.aspx

AppReg URL

Merk:

Ikke gå glipp av oppsettene med innledende understreking

• Det åpnes en ny side som lar deg generere begge nøklene

2. Klikk på Generer-knappene for Klient-ID og Klienthemmelighet

3. Kopier begge nøklene, og lagre dem i konfigurasjonslisten for eSign

4. Sett inn følgende litteralverdier i den gjenværende feltene:

• Tittel – Adobe Sign
  • Appdomene – spintegration.echosign.com/sharepoint
  • Nettadresse for omdirigering – https://spintegration.echosign.com/sharepoint
Generate SP Keys

5. Klikk på Opprett

• Dette angir en ny hovedtjeneste i Azure AD
  • Du kan bruke samme hovedtjeneste på tvers av områdesamlinger

Trinn 4: Gi den nye hovedtjenesten rettigheter

Gi den nye hovedtjenesten rettigheter i SharePoint

1. I nettadressen for SharePoint-området, etter sharepoint.com/sites/{dittnettsted}, limer du inn følgende streng: _layouts/15/appinv.aspx

• Dette må utføres på alle nettsteder der arbeidsflyter skal kjøre
2016-09-22_15-14-26

Merk:

Ikke gå glipp av oppsettene med innledende understreking

Feltene skal inneholde innholdet for applikasjonen fra det forrige trinnet:

• Applikasjons-ID – Dette er klient-ID-en du akkurat genererte
  • Tittel – Adobe Sign
  • Appdomene – spintegration.echosign.com/sharepoint
  • Nettadresse for omdirigering – https://spintegration.echosign.com/sharepoint

2. Kopier og lim inn koden nedenfor i feltet XML for forespørsel om tillatelse:

<AppPermissionRequests AllowAppOnlyPolicy="true">
<AppPermissionRequest Scope="http://sharepoint/content/sitecollection" Right="FullControl" />
  </AppPermissionRequests>
Grant Permissions

Merk:

Applikasjonen gir brukeren tillatelse til å kjøre med applikasjonstillatelser (full kontroll i eksemplet ovenfor. Du kan redusere tillatelsen for å gi full kontroll av et område eller lavere nivå)

3. Klikk på Opprett

4. Klikk på Klarer den når siden lastes inn på nytt

Trust the App

Du kan se de endelige tillatelsene i Områdeinnstillinger > Tillatelser for områdeapp

Site Permissions

Trinn 5: Sett inn eSignConnectorURL

eSignConnectorURL er litteralverdien: https://spintegration.echosign.com/sharepoint

Konfigurere eSignConfig-listen

1. I Områdeinnhold for området der funksjonen konfigurasjonslisten for arbeidsflythandlinger for Adobe eSign ble aktivert, finner og klikker du på eSignConfig-listen

2. Opprett nytt element for å åpne et nytt konfigurasjonsskjema

Blank eSigConfig

3. Fyll ut følgende verdier:

• Tittel – Konfigurer
  • spClientID – Sett inn ClientID-verdien fra trinn 3
  • spClientSecret – Sett inn ClientSecret-verdien fra trinn 3
  • spTenantID – Sett inn TenantID fra trinn 2
  • eSignIntegrationKey – Sett inn Adobe Sign-integreringsnøkkelen fra trinn 1
  • eSignConnectorURL – Angi: https://spintegration.echosign.com/sharepoint
  • debugStatements – Nei

4. Klikk på Lagre

Sikkerhetsvurderinger for lesing av eSignConfig-listen fra arbeidsflythandling

Det er anbefalt fremgangsmåte å bare gi administratorer for områdesamling tilgang til eSignConfig-listen.

Hvis arbeidsflyten startes av brukeren som har tilgang til eSignConfig-listen, kjører arbeidsflyten uten problemer. Hvis brukeren imidlertid ikke har tilgang til listen, må arbeidsflythandlingene pakkes inn i applikasjonstrinn.

1. På området der arbeidsflyten publiseres

• Gå til Områdeinnstillinger > Områdefunksjoner
  • Aktiver funksjonen Arbeidsflyter kan bruke apptillatelser.

2. Hent ID-en til hovedtjenesten for arbeidsflyten

• Gå til Områdeinnstillinger > Tillatelser for områdeapp

Eksempel: Workflow i:0i.t|ms.sp.ext|d55e6c84-d8e6-4515-9229-896we4554601@870f107b-dc9d-47d3-9ad0-9d851rr2e762e

3. Gi hovedtjenesten for arbeidsflyten tillatelse i _layouts/15/appinv.aspx lik det vi gjorde i den faktiske applikasjonen

sharepoint-designer-app-step-give-permissions

4. Klarer ID-en til hovedtjenesten for arbeidsflyten

Nå skal applikasjonstrinnet være tilgjengelig i SharePoint Designer (omstart er nødvendig):

Installed

Nedlastbar PDF-kopi

Last ned