Feilsøking og hjelp

Administratorer

Hvordan får jeg tak i en prøveversjon av Captivate Prime?

Du må opprette en Adobe ID for å få en prøveversjon av Captivate Prime. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID. Du kan logge på Captivate Prime med Adobe ID-en og starte prøveversjonen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan abonnerer jeg på Captivate Prime?

I denne Kjøpeveiledningen finner du informasjon om hvordan dukonvertererkontoen fra et prøveabonnement til et abonnement.

Hvordan administrerer jeg fakturering av kontoen?

Administratorer kan administrere fakturering av kontoer. Du finner mer informasjon i Faktureringsadministrasjon.

Hvordan avslutter jeg mitt abonnement på Captivate Prime?

Administratorer kan avslutte abonnementer på Captivate Prime. Deaktiver kontoen din ved hjelp av alternativet under delen Fakturering. Når den er deaktivert, annulleres alle eksisterende ordrer på kontoen fra og med den neste faktureringsperioden til abonnementet. Merk: Captivate Prime følger en årlig abonnementsmodell. Vi anbefaler at du ikke avslutter abonnementet i løpet av gjeldende år. Hvis du vil avslutte abonnementet før den årlige abonnementsperioden utløper, belastes du et gebyr for tidlig oppsigelse. Kontakt oss hvis du vil vite mer.

Brukere

Hvem er mitt første kontaktperson?

Som en bruker av Captivate Prime er din første kontaktperson organisasjonens administrator for læringsadministrasjon (Learning Management).

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på til siden for Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Der klikker du på kategorien Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Kan jeg ta kurs på iPad-er og mobilenheter?

Ja, du kan ta kurs i Captivate Prime på iPad-en din eller mobilenhetene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Læringsapp for mobiltelefoner og nettbrett.

Vanlige oppgaver

Hva er mønsterpraksisene for å konfigurere Captivate Prime?

Hvis du vil se anbefalte metoder for å installere og konfigurere Adobe Captivate Prime, ser du Veiledning i mønsterpraksiser.

Hvordan kommer jeg i gang som nybegynner i Captivate Prime?

Som nybegynnerkan du lese dokumentet Veiledning for nybegynnere for å finne ut hvordan du begynner å bruke Captivate Prime som LMS.

Hvordan kommer jeg i gang som leder i Captivate Prime?

Hvis du en leder, leser du siden Veiledning for ledere for å finne ut hvordan du navigerer i programmets hovedfunksjoner.

Hvordan kommer jeg i gang som instruktør i Captivate Prime?

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang og administrerer moduler som instruktør, leser du Veiledning for instruktører.

Hvordan kommer jeg i gang som forfatter?

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang som forfatter, leser du Veiledning for forfattere.

Vanlige spørsmål

Hva er vanlige spørsmål for administratorer?

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for administratorer, ser du Vanlige spørsmål for administratorer.

Hva er vanlige spørsmål for ledere?

Du finner svar på alle Vanlige spørsmål for ledere her.

Hva er vanlige spørsmål for forfattere?

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for forfattere, ser du Vanlige spørsmål for forfattere.

Hva er vanlige spørsmål for instruktører?

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for instruktører, ser du Vanlige spørsmål for forfattere.

Relaterte apper og tjenester