Feilsøking og hjelp

Administratorer

Du må opprette en Adobe ID for å få en prøveversjon av Captivate Prime. Du finner mer informasjon ved å se Administrere Adobe ID. Du kan logge på Captivate Prime med Adobe ID-en og starte prøveversjonen.

I denne Kjøpeveiledningen finner du informasjon om hvordan dukonvertererkontoen fra et prøveabonnement til et abonnement.

Administratorer kan administrere fakturering av kontoer. Du finner mer informasjon i Faktureringsadministrasjon.

Administratorer kan avslutte abonnementer på Captivate Prime. Deaktiver kontoen din ved hjelp av alternativet under delen Fakturering. Når den er deaktivert, annulleres alle eksisterende ordrer på kontoen fra og med den neste faktureringsperioden til abonnementet. Merk: Captivate Prime følger en årlig abonnementsmodell. Vi anbefaler at du ikke avslutter abonnementet i løpet av gjeldende år. Hvis du vil avslutte abonnementet før den årlige abonnementsperioden utløper, belastes du et gebyr for tidlig oppsigelse. Kontakt oss hvis du vil vite mer.

Brukere

Som en bruker av Captivate Prime er din første kontaktperson organisasjonens administrator for læringsadministrasjon (Learning Management).

Logg på til siden for Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Der klikker du på kategorien Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Ja, du kan ta kurs i Captivate Prime på iPad-en din eller mobilenhetene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Læringsapp for mobiltelefoner og nettbrett.

Vanlige oppgaver

Hvis du vil se anbefalte metoder for å installere og konfigurere Adobe Captivate Prime, ser du Veiledning i mønsterpraksiser.

Som nybegynnerkan du lese dokumentet Veiledning for nybegynnere for å finne ut hvordan du begynner å bruke Captivate Prime som LMS.

Hvis du en leder, leser du siden Veiledning for ledere for å finne ut hvordan du navigerer i programmets hovedfunksjoner.

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang og administrerer moduler som instruktør, leser du Veiledning for instruktører.

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang som forfatter, leser du Veiledning for forfattere.

Vanlige spørsmål

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for administratorer, ser du Vanlige spørsmål for administratorer.

Du finner svar på alle Vanlige spørsmål for ledere her.

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for forfattere, ser du Vanlige spørsmål for forfattere.

Hvis du vil se svar på vanlige spørsmål for instruktører, ser du Vanlige spørsmål for forfattere.

Relaterte apper og tjenester