Finn ut hvordan du tilbakestiller et glemt passord eller endrer det eksisterende passordet.

Tilbakestille et glemt passord

1. Gå til påloggingssiden for Adobe-kontoen, skriv inn e-postadressen din og klikk på Fortsett.

Påloggingsskjerm
  2. Klikk på Tilbakestill passordet.

Klikk på "Tilbakestill passordet"
  3. I skjermbildet Bekreft identiteten din velger du hvordan du vil motta bekreftelseskoden.

Skjerm for bekreftelse av identitet

Merk:

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen knyttet til Adobe ID-en din, og du ikke har et telefonnummer for gjenoppretting knyttet til kontoen din, må du kontakte oss for å tilbakestille passordet.

4. Skriv inn koden som sendes til deg på e-post eller som tekstmelding.

Tilbakestill passordet ditt
  5. I skjermbildet Tilbakestill passordet ditt skriver du inn det nye passordet to ganger for å bekrefte.

Skriv inn et nytt passord

Merk:

Hvis du ikke finner e-posten fra Adobe i innboksen, kan du se i mappen Spam eller Søppelpost. Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du lese avsnittet Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Endre et eksisterende passord

Hvis du vil sikre kontoen og dataene dine, er det lurt å endre passordet jevnlig. Slik endrer du passordet:

1. Logg på Adobe-kontoen din.

2. Klikk på Passord og sikkerhet i panelet til venstre under Profil.

Passord og sikkerhet-skjermen
  3. I Passord-delen klikker du på Endre.

Passord-delen
  4. Skriv inn det gjeldende passordet ditt for å bekrefte identiteten din. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og klikk deretter på Endre passord.