Finn ut hvordan du tilbakestiller et glemt passord eller endrer det eksisterende passordet.

Tilbakestille et glemt passord

1. Gå til påloggingssiden for Adobe-kontoen, skriv inn e-postadressen din og velg Fortsett.

Påloggingsskjerm
  2. Velg Tilbakestill passordet ditt.

Klikk på "Tilbakestill passordet ditt"
  3. Skriv inn koden du får tilsendt på e-post eller som tekstmelding.

Oppdateringskode

Hvis du har oppgitt både e-postadresse og telefonnummer, kan du velge å motta koden på e-post i stedet. Velg Få koden på annen måte.

4. I skjermbildet Oppdater passordet ditt skriver du inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og velger deretter Tilbakestill passordet

Oppdater passord

Finner du ikke e-posten med koden?

Hvis du ikke finner e-posten fra Adobe i innboksen, kan du se i mappen Spam eller Søppelpost. Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du lese avsnittet Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Har du ikke tilgang til e-postadressen din?

Hvis du vil oppdatere e-postadressen din, kan du se Redigere den personlige profilen for Adobe-kontoen

Endre et eksisterende passord

Hvis du vil sikre kontoen og dataene dine, er det lurt å endre passordet jevnlig.

1. Gå til delen Passord og velg Endre.

Passord-delen
  2. Skriv inn det gjeldende passordet ditt for å bekrefte identiteten din.

3. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og velg deretter Endre passord.

Reset_pwd

Vil du oppdatere e-postadressen din eller telefonnummeret ditt?

Hvis du vil endre e-postadressen din eller telefonnummeret ditt, kan du se Redigere den personlige profilen for Adobe-kontoen.