Finn ut hvordan du tilbakestiller et glemt passord eller endrer det eksisterende passordet.

Tilbakestille et glemt passord

Hvis du har glemt passordet ditt eller får feilmeldingen "Adobe ID-en og passordet samsvarer ikke", kan du tilbakestille passordet med Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) eller telefonnummeret ditt.

1. Gå til Adobe-kontoen din.

2. Klikk på Glemt passordet?
    i påloggingsvinduet.

Glemt passord
  3. I Glemt passord-vinduet skriver du inn e-postadressen knyttet til Adobe ID-en din og klikker på Neste.

4. I Tilbakestill passordet-vinduet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt:

• Gjenopprettings-e-post: Adobe sender en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet.
    • Gjenoppretting via SMS: Adobe sender en tekstmelding med bekreftelseskoden til telefonnummeret som er registrert i kontoen din.
    Tilbakestill passord

Merk:

Hvis du ikke har tilgang til den registrerte e-postadressen og du ikke har et telefonnummer for gjenoppretting knyttet til kontoen din, må du kontakte Adobes kundestøtte for å tilbakestille passordet.

5. Gjør ett av følgende basert på alternativet du har valgt:

Gjenopprettings-e-post
    Finn e-posten "Tilbakestill Adobe ID-passordet" og klikk på den angitte koblingen. "Tilbakestill passord"-vinduet åpnes i nettleseren din. Skriv inn passordet to ganger, og klikk på Tilbakestill passordet.

Tilbakestill passord:

Tilbakestill via SMS
    Angi den seks-sifrede bekreftelseskoden fra tekstmeldingen i Sjekk telefonen din-vinduet og klikk på Bekreft.

Tilbakestill ved hjelp av mobil

Merk:

Finner du ikke e-posten? Hvis du ikke ser e-posten fra Adobe i innboksen din, kan du se i mappen Spam eller Søppelpost. Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du kontakte Adobes kundestøtte.

Endre et eksisterende passord

Hvis du vil sikre kontoen og dataene dine, er det lurt å jevnlig endre passordet. Slik gjør du det:

1. Logg på kontoen hos Adobe med Adobe ID (vanligvis e-postadressen) og passord ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller pålogging på Internett.

2. I navigasjonsfeltet øverst på Administrer konto-siden klikker du på Sikkerhet og personvern.

3. I passord-delen klikker du på Endre.

Endre passord
  4. Du kan bli bedt om å skrive inn det gamle passordet for å bekrefte identiteten din. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og klikk på Lagre.