Finn ut hvordan du tilbakestiller et glemt passord eller endrer det eksisterende passordet.

Tilbakestille et glemt passord

1. Klikk på Glemt passordet? i påloggingsvinduet.

Glemt passord
  2. Legg inn e-postadressen som er tilknyttet Adobe ID-kontoen din, i vinduet Glemt passord, og klikk på Neste.

3. I Tilbakestill passordet-vinduet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt:

• Gjenopprettings-e-post: Adobe sender en e-post med en kobling for å tilbakestille passordet til e-postadressen som er knyttet til Adobe ID-din.

Koblingen for tilbakestilling av passordet utløper 72 timer etter tidspunktet den ble sendt.

• Gjenoppretting via SMS: Adobe sender en tekstmelding med en bekreftelseskode til telefonnummeret som er registrert i kontoen din.
    Tilbakestilling av passordet-skjermen

Merk:

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen knyttet til Adobe ID-en din, og du ikke har et telefonnummer for gjenoppretting knyttet til kontoen din, må du kontakte oss for å tilbakestille passordet.

4. Gjør ett av følgende basert på alternativet du har valgt:

Gjenopprettings-e-post

Finn e-posten "Tilbakestill Adobe ID-passordet" og klikk på koblingen i denne. Vinduet Tilbakestill passordet åpnes i nettleseren din. Skriv inn det nye passordet to ganger, og klikk deretter på Tilbakestill passordet.

Gjenoppretting av passord via e-post (Tilbakestill passordet-skjermen)

Gjenoppretting via SMS

Angi den seks-sifrede bekreftelseskoden fra tekstmeldingen i Sjekk telefonen din-vinduet og klikk deretter på Bekreft.

Gjenoppretting av passord via mobiltelefon (Sjekk telefonen din-skjermen)

Merk:

Hvis du ikke finner e-posten fra Adobe i innboksen, kan du se i mappen Spam eller Søppelpost. Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du lese avsnittet Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Endre et eksisterende passord

Hvis du vil sikre kontoen og dataene dine, er det lurt å endre passordet jevnlig. Slik endrer du passordet:

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Klikk på Passord og sikkerhet i panelet til venstre under Profil.

Passord og sikkerhet-skjermen
  3. I Passord-delen klikker du på Endre.

Passord-delen
  4. Skriv inn det gjeldende passordet ditt for å bekrefte identiteten din. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og klikk deretter på Endre passord.