Finn ut hvordan du tilbakestiller et glemt passord eller endrer det eksisterende passordet.

Før du begynner: Hvilken kontoside ser du?

icon

Vi har hatt det travelt!

Vi jobber hardt for å forbedre opplevelsen din. Vi går over til en oppdatert kontoside. For at vi kan henvise deg til riktig innhold må du først se hvilken kontoside du har.

1. Logg på Adobe-kontoen din (bruk e-postadressen du oppgav da du konfigurerte kontoen din).

2. Klikk på siden nedenfor som samsvarer med kontosiden din, og du finner de riktige instruksjonene.

Tilbakestille et glemt passord

Hvis du har glemt passordet ditt eller får feilmeldingen "Adobe ID-en og passordet samsvarer ikke", kan du tilbakestille passordet med Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen) eller telefonnummeret ditt.

1. Gå til Adobe-kontoen din.

2. Klikk på Glemt passordet?
    i påloggingsvinduet.

Glemt passord
  3. I Glemt passord-vinduet skriver du inn e-postadressen knyttet til Adobe ID-en din og klikker på Neste.

4. I Tilbakestill passordet-vinduet velger du hvordan du vil tilbakestille passordet ditt:

• Gjenopprettings-e-post: Adobe sender en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet.
    • Gjenoppretting via SMS: Adobe sender en tekstmelding med bekreftelseskoden til telefonnummeret som er registrert i kontoen din.
    Tilbakestill passord

Merk:

Hvis du ikke har tilgang til den registrerte e-postadressen og du ikke har et telefonnummer for gjenoppretting knyttet til kontoen din, må du kontakte Adobes kundestøtte for å tilbakestille passordet.

5. Gjør ett av følgende basert på alternativet du har valgt:

Gjenopprettings-e-post
    Finn e-posten "Tilbakestill Adobe ID-passordet" og klikk på den angitte koblingen. "Tilbakestill passord"-vinduet åpnes i nettleseren din. Skriv inn passordet to ganger, og klikk på Tilbakestill passordet.

Tilbakestill passord:

Tilbakestill via SMS
    Angi den seks-sifrede bekreftelseskoden fra tekstmeldingen i Sjekk telefonen din-vinduet og klikk på Bekreft.

Tilbakestill ved hjelp av mobil

Merk:

Finner du ikke e-posten? Hvis du ikke ser e-posten fra Adobe i innboksen din, kan du se i mappen Spam eller Søppelpost. Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du kontakte Adobes kundestøtte.

Endre et eksisterende passord

Hvis du vil sikre kontoen og dataene dine, er det lurt å jevnlig endre passordet. Slik gjør du det:

1. Logg på kontoen hos Adobe med Adobe ID (vanligvis e-postadressen) og passord ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller pålogging på Internett.

2. I navigasjonsfeltet øverst på Administrer konto-siden klikker du på Sikkerhet og personvern.

3. I passord-delen klikker du på Endre.

Endre passord
  4. Du kan bli bedt om å skrive inn det gamle passordet for å bekrefte identiteten din. Skriv inn det nye passordet to ganger for å bekrefte, og klikk på Lagre.