Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, kan jeg ikke logge på eller produktet mitt er ikke ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe Captivate eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Hvordan forblir lyd og video synkronisert etter å ha blitt satt på pause?

Når du oppretter en knapp for å sette et lysbilde på pause, må du sørge for at du velger Stopp lysbildelyd når satt på pause som en av knappens egenskaper. Finn ut mer om interaktive knapper og knappens egenskaper.

Hvor kan jeg finne den nyeste og beste løsningen?

Last den nyeste og beste løsningen for Captivate 9 og finn ut hvilke problemer løsningen takler.

Hvordan kan jeg gjenopprette et skadet prosjekt?

Bruk prosjektets sikkerhetskopifil og tøm prosjektets buffer for å gjenopprette et skadet prosjekt. Se denne artikkelen for detaljer om hvordan man gjenoppretter et skadet prosjekt.

Hva er de kjente problemene i Captivate (2019-utgivelsen)?

Hvordan laster jeg ned og installerer Captivate?

Last ned og installer

Hvorfor lastes ikke Captivate ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med Captivate og andre Adobe-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Captivate?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du målogge påmed Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, ser du Last ned og installer ikke-Creative Cloud-programmer.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Captivate på en annen datamaskin?

Du kan installere Captivate på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper.

Vanlige oppgaver

Kan jeg publisere mine prosjekter i HTML5?

Ja. I dialogboksen Publiser klikker du på HTML5 under Utdataformat. For trinnvise instruksjoner, se Publiser prosjekter som HTML5-filer med Adobe Captivate.

Kan jeg publisere mine prosjekter som MP4-filer?

Ja. Velg en av smartenhetene eller YouTube-forhåndsinnstillingene. Fra verktøylinjen kan du klikke på Publiser > Publiser til datamaskin, og velg deretter Video fra Publiser som -menyen. For detaljer, se Publiser prosjekter som MP4-filer med Adobe Captivate.

Hvordan legger jeg til bildetekst?

Du kan få Captivate til å generere bildetekst automatisk under opptak. Eller du kan sette inn bildetekst manuelt. Se Rediger og opprett bildetekst med Captivate.

Hvordan legger jeg til bildetekst?

Hvordan starter jeg skjermopptak?

Velg Fil > Ta opp ny videodemo, og velg deretter det du vil ta opp. For detaljerte instruksjoner, se Ta opp videodemonstrasjoner med Adobe Captivate.

Captivate og andre apper

Hvordan publiserer jeg prosjekt til en LMS?

Hva er Captivate Prime?

Adobe Captivate Prime er et læringssystem (LMS) fra Adobe. Finn ut mer i Adobe Captivate Prime hjelp.

Hva er Captivate Draft?

Adobe Captivate Draft-appen for iPad lar deg enkelt opprette e-læringsinnhold i farta. Finn ut hvordan du laster ned appen og kommer i gang med ditt første prosjekt.

Hva er forskjellen mellom Captivate og Presenter?

Captivate hjelper deg med å opprette ulike typer e-læringsinnhold uten å programmere. Adobe Presenter er et enkelt verktøy som lar deg lage videoer til trenings- og utdanningsformål. Finn ut mer om Adobe Presenter.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Du kan oppdatere kredittkortinformasjon fra kontosiden din på adobe.com. Se Betaling i Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Du kan konvertere en prøveversjon av Captivate til et abonnement. Bare velg abonnementtilvalget på Adobe Captivate-siden. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Captivate.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt? Kan jeg fortsatt bruke Captivate etter at jeg kansellerer?

Du kan avslutte abonnementet ditt ved å kontakte Adobe Support. Så snart du har kansellert, kan du ikke lenger bruke programvaren. For mer informasjon, se Abonnementsinformasjon og priser i FAQ-delen i Captivate.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære underfora for Captivate