Finn ut hvordan du konverterer en prøveversjon av et Adobe-produkt til en lisensiert versjon.

Merk:

Innholdet i denne artikkelen gjelder produkter som har en evigvarende lisens, slik som Adobe Premiere Elements. For mer informasjon om hvordan du konverterer en prøveversjon av Creative Cloud, se Konverter en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Innholdet i denne artikkelen gjelder kun for Nord-Amerika, Stillehavsasia, EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika).

Bruk disse trinnene for å konvertere prøveversjonen av en enkeltbrukerversjon av et Adobe-produkt til en hellisensiert utgave:

Premiere_elements_trial
Prøveversjon av Premiere Elements

Kjøp en full lisens for produktet

1. På produktets tittelskjerm klikker du på Kjøp nå -knappen.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpsprosessen.

Notater:

• For å konvertere en beta- eller forhåndsvisningsversjon avinstallerer eller forhåndsviser du og deretter installerer du den nåværende prøveversjonen.
  • For å kvalifisere for en oppgraderingslisens må du oppgi et gyldig serienummer for en eldre versjonen av samme Adobe-programvare som prøveversjonen.
  • Sørg for å avinstallere prøveversjonene av Authorware eller Homesite før du installerer fullversjonen.

Motta produktets serienummer

Etter at du fullfører kjøpet, vises produktets serienummer på mottakssiden.Lagre dette serienummeret.

Du vil også motta en kvitteringsside via e-post.

Siden du allerede har installert prøveversjonen på datamaskinen:

• Du behøver ikke å laste ned igjen produktet, eller
  • Fjern prøveversjonen for å bruke det lisensierte produktet.

Produkter kjøpt fra Adobe Store registreres automatisk til kjøperen. Du behøver ikke å registrere et Prøv og kjøp-produkt to ganger.

Aktiver fra en prøveversjon til en betalt versjon

Følg disse trinnene for å aktivere den lisensierte kopien:

1. På skjermen til prøveversjonen klikker du på Lisensier denne programvaren.

2. Klikk på Neste og logg på med din Adobe-ID.

Mer nedlastbart innhold

Enkelte prøveversjoner inneholder ikke hele settet av innhold som er tilgjengelig med detaljhandelproduktet. Klikk på koblingen på mottakssidens e-post for å få tilgang til alt innhold som manglet i prøveversjonen. Bruk din Adobe ID og ditt Adobe-passord for å få tilgang til dette innholdet når som helst. Produktinnhold er tilgjengelig i opp til tre år etter at produktet er utgitt.

Merk: Sørg for å sikkerhetskopiere prøvenedlastingen og ekstra nedlastbart når du fullfører nedlastingsprosessen.