Løse inn kjøpet av Student and Teacher Edition

Løse inn produkter som er kjøpt i en butikk eller nettbutikk

Du trenger ikke serienummer til produkter som krever abonnement eller medlemskap, for eksempel Creative Cloud – student‑ og lærerplan. Da aktiverer du medlemskapet ved å logge på med Adobe ID-en din.

Hvis du kjøpte et medlemskap fra en forhandler, kan du imidlertid ha mottatt en innløsningskode, for eksempel under skrapefeltet på baksiden av et forhåndsbetalt kort. Hvis du har en innløsningskode, følger du trinnene nedenfor for å løse inn koden og aktivere medlemskapet.

Løse inn en innløsningskode for å aktivere medlemskap.

1. Gå til creative.adobe.com/educard, og gjør ett av følgende:

• Har du en Adobe ID? Skriv inn Adobe ID-en og passordet, og klikk på Logg på.
    Løse inn medlemskapet ditt

• Har du ikke en Adobe ID? Klikk på Registrer deg, og følg instruksjonene på skjermen.
  2. Oppgi nødvendig informasjon om utdanningsstatus, og klikk på Fortsett.

akademisk status

3. Skriv inn den 24-sifrede alfanumeriske innløsningskoden, og klikk på Aktiver medlemskap.

Merk:

Innløsningskoder inneholder både bokstaver og tall. De andre numeriske kodene, for eksempel UPC-koden på et innstikk, kort eller i en e-post, er ikke innløsningskoden.

Skriv inn innløsingskoden

4. Les gjennom vilkårene for fornyelse av planen, og klikk på Godta vilkår og betingelser.

5. Hvis du blir bedt om det, oppgir du faktureringsinformasjon og klikker på Fortsett.

6. Klikk på Kom i gang.

Begynn å bruke Creative Cloud

7. Klikk på Kom i gang en gang til i vinduet som vises.

8. Du har nå tilgang til applikasjonene som er inkludert i medlemskapsplan din. Klikk på Åpne Creative Cloud-applikasjonen for å starte nedlastingen av programvaren.