Del store filer med Adobe Support

For å dele store filer (mer enn 10 MB og mindre enn 1 GB per fil) med Adobe-kundestøttemedarbeidere, leverer Adobe en portal kalt Fildeling

• Det er støttemedarbeiderne som gir deg tilgang til programmet.
  • Du mottar en bekreftelsese-post med en kobling.
  • Du må logge på med Adobe-ID-en og godta vilkårene og betingelsene for å aktivere kontoen din i fildelingsportalen.
  • Du kan laste opp filer for deling med støttemedarbeidere og laste ned filer delt av støttemedarbeidere.
  • Filen er tilgjengelig i en måned etter første opplasting. Du kan slette filen manuelt eller fullføre mappen hvis problemet ditt løses og du ikke lenger trenger den.

Aktiver din File Share-konto

1. Klikk på portalkoblingen du mottok i e-posten.

2. Logg på med Adobe-ID-en.

3. Godta betingelsene og vilkårene.

4. Hjemmesiden til fildelingsportalen vises.

Legg til en ny mappe

For å legge til en ny mappe:

1. På hjemmesiden til File Share-poortalen klikker du på Ny mappe for å opprette en ny mappe.

2. I dialogboksen Opprett en ny mappe , skriv inn navnet på mappen og klikk på Opprett.

Last opp filer for Adobe-støttemedarbeidere

For å laste opp filer for Adobe-støttemedarbeidere:

1. Klikk på Last opp for å laste opp filene dine.

Du kan laste opp flere filer samtidig. Du kan også dra og slippe filer inn i mappen.

Last ned filer lastet opp av Adobe-støttemedarbeidere

Merk:

Du kan kun laste ned de filene fra portalene som lastes opp av Adobe-støttemedarbeidere.

1. Velg filen du vil laste ned.

2. Under Handlinger -kolonnen, klikker du på nedlastingsikonet for å laste ned filen.

Filen lastet ned på ditt lokale system.

Slett en eksisterende fil eller mappe

For å slette en eksisterende fil eller mappe:

1. Velg filen eller mappen du vil slette.

2. Under Handlinger -kolonner, klikker du på Slett-ikonet.

3. I dialogboksen Slett fil , klikker du på Ja for å slette filen eller mappen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet