ProRes RAW-støtte i Adobe Video-programmer

Følgende Adobe-videoprogrammer støtter import av ProRes RAW-opptak:

• Adobe After Effects
  • Adobe Media Encoder
  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe Premiere Rush

Systemkrav for ProRes RAW-støtte på macOS

• macOS Catalina 10.15 eller nyere
  • macOS Mojave 10.14.5 eller nyere

ProRes RAW-støtte på macOS Mojave 10.14.5 eller nyere krever brukerinstallasjon av Pro Video Formats 2.1.1 (eller nyere) fra Apple.  Slike Pro Video-formater er IKKE lisensiert eller støttet av Adobe og er underlagt Apples vilkår og betingelser.

Import av ProRes RAW-opptak støttes bare når Metal-gjengivelsen er valgt for bruk i programmene:

• Adobe After Effects: Fil > Prosjektinnstillinger...> Videoredigering og effekter > Mercury GPU Acceleration (Metal)
  • Adobe Media Encoder: Innstillinger > Generelt > Videoredigering > velg Renderer: Mercury Playback Engine GPU Acceleration (Metal) - Anbefalt
  • Adobe Premiere Pro: Fil > Prosjektinnstillinger > Generelt > velg Renderer: Mercury Playback Engine GPU Acceleration (Metal) - Anbefalt

Systemkrav for ProRes RAW-støtte i Windows

• NVIDIA, AMD eller Intel Display-kort med de nyeste driverne
  • 4 GB eller mer videominne anbefales for Nvidia og AMD GPU-kort
  • Nyeste ProRes RAW-dekoder fra Apple

ProRes RAW-støtte på Windows krever brukerinstallasjon av ProRes RAW-dekoderen fra AppleProRes RAW-dekoder er IKKE lisensiert eller støttet av Adobe og er underlagt Apples vilkår og betingelser.

Fotkoden til ProRes RAW-opptak støttes når CUDA-gjengivelsen er valgt for bruk i programmene:

• Adobe After Effects: Fil > Prosjektinnstillinger... > Videoredigering og effekter > Mercury GPU Acceleration (CUDA) eller Mercury GPU Acceleration (OpenCL)
  • Adobe Media Encoder: Rediger > Systemvalg > Generelt > Videoredigering > velg videoredigering: Mercury Playback Engine GPU Acceleration (CUDA)  eller Mercury GPU Acceleration (OpenCL)
  • Adobe Premiere Pro: Fil > Prosjektinnstillinger > Generelt > velg videoredigering: Mercury Playback Engine GPU Acceleration (CUDA) eller Mercury GPU Acceleration (OpenCL)
  • Adobe Premiere Rush: Gjengivelsen velges automatisk basert på systemkonfigurasjonen.

Hvilken versjon av ProRes RAW-dekoder har jeg?

I Windows-systemet ditt går du til Innstillinger > Apper og funksjoner og søk etter ProRes RAW for Windows for å se versjonsnummeret. Sjekk om Apple har en nyere versjon, og oppdater deretter til den versjonen.

Kontroller versjonen av ProRes RAW-dekoder på din Windows-maskin
Kontroller versjonen av ProRes RAW-dekoder på din Windows-maskin

ProRes RAW-kildeinnstillinger

Eksponering og ColorSpace-kontroll for ProRes RAW-opptak er tilgjengelig i After Effects, Adobe Media Encoder og Adobe Premiere Pro.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet