Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe XD-programvaren.

Laste ned og installere XD

laptop-download

Klikk på Last ned XD nedenfor for å begynne å laste ned XD. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere.

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke XD?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere XD. Du finner mer informasjon i Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere XD på en annen datamaskin?

Du kan installere XD og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.