Feilsøking og hjelp

Ja! Alle kan få XD kostnadsfritt som en del av startplanen som inneholder bruk av design og prototype-funksjoner. For mer informasjon, se Sammenlign planer

Startabonnementet er også tilgjengelig for alle som har en Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. Hvis du er medlem av Creative Cloud for teams eller Creative Cloud for enterprise, og du ikke har tilgang til Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du kontakte IT-administratoren for å få tilgang til XD gjennom Creative Cloud Packager.

For mer informasjon om støttede operativsystemer, se Systemkrav.

Du kan laste ned Adobe XD fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Du kan gå til denne siden for å lære om oppgradering fra Starter-planen til en betalt plan.

Hvis du vil oppgradere abonnementet ditt fra XD, klikker du på Hjelp > Oppgrader XD. Dette åpner en side der du finner abonnementet som passer best for deg.

Oppdater XD fra Creative Cloud-skrivebordsappen eller XD, og klikk på Hjelp > Oppdateringer. Når du oppdaterer, konverteres prøveversjonen automatisk til det kostnadsfrie startabonnementet for Adobe XD. Dermed har du fortsatt tilgang til XD under prøveperioden.

Hvis du har publisert en eller flere prototype- eller designspesifikke koblinger under prøveperioden, har du fortsatt tilgang til disse delte koblingene etter at du har oppdatert XD. Du må imidlertid behandle koblingene dine eller oppgradere abonnementet for å publisere nye koblinger.

Hvis du avslutter medlemskapet, beholder du likevel de kostnadsfrie fordelene for Creative Cloud-medlemmer, alle filene du har lagret på enheten, og de delte koblingene dine.

Du overføres automatisk til startabonnementet som inkluderer Adobe XD. Du mister imidlertid muligheten til å opprette et ubegrenset antall prototype- og designspesifikke koblinger. Du har ikke tilgang til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen reduseres til 2 GB.

Finn ut hvordan du Avslutter medlemsskapet for Creative Cloud og gjør deg kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Skydokumenter er sky-integrerte dokumenter som du kan åpne og redigere i Adobe XD. Med skydokumenter blir arbeidet ditt alltid oppdatert på tvers av alle enheter, uansett hvor du er.  Lær mer om skydokumenter.

Du kan lagre XD-design som skydokumenter for å sikre at de er oppdaterte og tilgjengelige fra hvilken som helst online enhet. Du kan deretter dele dem med andre Creative Cloud-brukere for å samarbeide. Endringer i skydokumenter kan også gjøres når du er frakoblet, og de lagres automatisk i skyen når du kobler deg på internett igjen.

Creative Cloud-planen din kommer med forskjellige typer skybasert lagring – skydokumenter, biblioteker og Creative Cloud-filer (synkroniserte filer). Lær mer om deres ulike bruksområder og fordeler.

Når du jobber med skydokumenter, blir arbeidet synkronisert med Creative Cloud-synkroniseringsprosessen. Du kan støte på problemer med skydokumenter hvis det er et problem med Creative Cloud-synkronisering eller trenger en oppdatering.

XD versjon 13.0 og nyere støtter installasjon og utvikling av plugin-moduler.

Ja, for øyeblikket er plugin-moduler kostnadsfrie.

Fra XD-menyen velger du Plugin-moduler > Utvikling Opprett en plugin-modul for å gå til Adobe I/O-utviklerkonsollen.

Hvis du vil vite hvordan du bygger, tester og sender plugin-moduler for oppføring i apper, ser du utviklerdokumentasjonen for Adobe XD.

Hvis du vil vite hvordan du laster ned og installerer plugin-moduler, se Opprette og behandle plugin-moduler.

Du kan bruke alternativet Få støtte i plugin-modulen for å ta kontakt med utviklerne av plugin-modulen og få hjelp med installasjonsproblemer.

For øyeblikket støtter XD ikke rulleffekter når du forhåndsviser automatiske animerte tegnebrett.

Dette kan avhenge av forskjellige ting. Få tips om feilsøking av forskjellige feilmeldinger når du bruker Del på nett.

Det kan være flere årsaker som forårsaker problemer med publisering eller oppdatering av designspesifikasjoner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Løsninger for vanlige feil med designspesifikasjoner.

Filimport til Adobe XD mislykkes vanligvis av én av fire grunner:

• SVG-filer med egenskaper som ikke støttes
  • Veldig store SVG-filer
  • Veldig store bilder

Få trinnvise instruksjoner om hvordan du løser importproblemer for hvert av disse scenarioene.

Filen kan være for stor og destinasjonsmappen kan være låst. Lær mer om hvordan du løser eksportproblemer.

Alternativ for tidsutløsing er bare synlig når du klikker på tittelen på kildetavlen som er kablet i prototypemodus. For mer informasjon om tidsutløsere, se Lag tidsbestemte overganger.

Fellesskap

Bli med i samtalen.