Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Kan jeg få XD kostnadsfritt?

Ja! Alle kan få XD gratis som en del av Startabonnementet. Abonnementet inkluderer Adobe XD, 2 GB med skylagring, Adobe-skrifter (Basic Library) og opptil 1 aktivt delt spesifikasjon og 1 aktiv delt prototype. Få tak i XD kostnadsfritt her.

Startabonnementet er også tilgjengelig for alle som har en Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. Hvis du er medlem av Creative Cloud for teams eller Creative Cloud for enterprise, og du ikke har tilgang til Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du kontakte IT-administratoren for å få tilgang til XD gjennom Creative Cloud Packager.

Hvordan laster jeg ned og installerer Adobe XD?

Du kan laste ned Adobe XD fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvorfor lar ikke XD seg installere?

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Plugin-moduler og integrasjoner

Hvilke versjoner av XD støtter installasjon og utvikling av plugin-moduler?

XD versjon 13.0 og nyere støtter installasjon og utvikling av plugin-moduler.

Får jeg plugin-moduler kostnadsfritt?

Ja, for øyeblikket er plugin-moduler kostnadsfrie.

Hvordan oppretter jeg en plugin-modul?

I XD-menyen velger du Plugin-moduler > UtviklingOpprett en plugin-modul for å gå til Adobe I/O-utviklerkonsollen.

Hvis du vil vite hvordan du bygger, tester og sender plugin-moduler for oppføring i apper, ser du Utviklerdokumentasjon for Adobe XD.

Hvordan laster jeg ned og installerer plugin-moduler?

Hvis du vil vite hvordan du laster ned og installerer plugin-moduler, ser du Opprette og behandle plugin-moduler.

Hvorfor kan jeg ikke installere plugin-modulene?

Du kan bruke alternativet Få støtte i plugin-modulen for å ta kontakt med utviklerne av plugin-modulen og få hjelp med installasjonsproblemer.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer jeg fra et startabonnement til et betalt abonnement?

Du kan gå til denne siden for å oppgradere XD.

Hvis du vil oppgradere abonnementet ditt fra XD, klikker du på Hjelp > Oppgrader XD. Dette åpner en side der du finner abonnementet som passer best for deg.

Jeg bruker for øyeblikket en prøveversjon av Adobe XD. Hvordan får jeg tak i startabonnementet?

Oppdater XD fra Creative Cloud-skrivebordsappen eller XD, og klikk på Hjelp > Oppdateringer. Når du oppdaterer, konverteres prøveversjonen automatisk til det kostnadsfrie startabonnementet for Adobe XD. Dermed har du fortsatt tilgang til XD under prøveperioden.

Hvis du har publisert en eller flere prototype- eller designspesifikke koblinger under prøveperioden, har du fortsatt tilgang til disse delte koblingene etter at du har oppdatert XD. Du må imidlertid behandle koblingene dine eller oppgradere abonnementet for å publisere nye koblinger.

Hvordan avslutter jeg medlemskapet, og hva skjer med filene mine og tilgangentil Adobe XD?

Hvis du avslutter medlemskapet, beholder du likevel de kostnadsfrie fordelene for Creative Cloud-medlemmer, alle filene du har lagret på enheten, og de delte koblingene dine.

Du overføres automatisk til startabonnementet som inkluderer Adobe XD. Du mister imidlertid muligheten til å opprette et ubegrenset antall prototype- og designspesifikke koblinger. Du har ikke tilgang til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen reduseres til 2 GB.

Finn ut hvordan du Avslutter medlemsskapet for Creative Cloud og gjør deg kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Vanlige problemer

På hvilke operativsystemer støttes XD?

For mer informasjon om støttede operativsystemer, kan du se Systemkrav.

Hvorfor får jeg en feilmelding når jeg prøver å bruke funksjonen for deling på nettet?

Dette kan avhenge av forskjellige ting. Få tips om feilsøking av forskjellige feilmeldinger når du bruker Del på nett.

Hvorfor kan jeg ikke oppdatere eller publisere mine designspesifikasjoner?

Det kan være flere årsaker som forårsaker problemer med publisering eller oppdatering av designspesifikasjoner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Løsninger for vanlige feil med designspesifikasjoner.

Hvorfor ble ikke filene mine importert?

Filimport til Adobe XD mislykkes vanligvis av én av fire grunner:

• Ikke støttet filformat
  • SVG-filer med egenskaper som ikke støttes
  • Veldig store SVG-filer
  • Veldig store bilder

Få trinnvise instruksjoner om hvordan du løser importproblemer for hvert av disse scenarioene.

Hvorfor ble ikke filene mine eksportert?

Filen kan være for stor og destinasjonsmappen kan være låst. Lær mer om hvordan du løser eksportproblemer.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Relaterte apper og tjenester