Hur kan jag köpa Acrobat DC?

Du kan köpa en licens för Acrobat DC från programmet genom att följa länken längst ned på höger panel.

När testversionen av Acrobat DC löper ut ser du ett meddelande om att testversionen har gått ut och länken Köp nu längst ned till höger. KlickaKöp nuoch följ instruktionerna på skärmen.

Meddelande om att Utvärderingsversion upphört att gälla

Min testperiod har gått ut. Kan jag fortfarande använda Acrobat DC för att titta på mina PDF-filer?

Ja, Acrobat DC låter dig visa PDF-filer även om din testperiod har löpt ut. Du kan också använda gratisverktygen som Comment och Fill & Sign. Men för att erfara och använda de fullständiga funktionerna i Acrobat DC måste du köpa en licens.

OK, jag har köpt Acrobat DC. Hur gör jag för att licensiera min testversion av Acrobat DC?

Om du har köpt Adobe Acrobat DC via månatlig eller årlig betalningsplan, följer du stegen nedan.

Windows

Metod 1: För en Acrobat DC-prenumeration som du har köpt med samma Adobe ID som du använde för att logga in till Acrobat under testperioden eller en prenumeration.

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Följande dialogruta för bekräftelse visas.

Bekräftelsedialogruta
  2. Klicka på OK. Starta om Acrobat DC för att aktivera det.

Metod 2: För Acrobat-avtal köpt med ett annat Adobe ID.

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Dialogrutan Aktivera Acrobat DC visas.

Aktivera Acrobat DC-alternativ
  2. Välj det andra alternativet och klicka sedan på Nästa. Inloggningsskärmen visas.

Klicka för inloggningsknappen
  3. Klicka på inte ditt Adobe-ID-länken. Följande inloggningsdialogruta visas.

Logga in
  4. Ange det Adobe ID som du använde för att köpa din Acrobat DC plan och klicka på Logga in. Tackdialogrutan visas.

Tackdialogrutan
  5. Klicka på Fortsätt. En bekräftelsedialogruta visas.

Bekräftelsedialogruta
  6. Klicka på OK för att stänga dialogrutan och starta sedan om Acrobat DC för att aktivera det.

Metod 3: För ett Acrobat DC-serienummer.

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. Dialogrutan Aktivera Acrobat DC visas.

Aktivera Acrobat DC med ett serienummer
  2. Markera det tredje alternativet, ange serienumret och klicka sedan på Nästa. Dialogrutan Nästa steg visas.

Fortsätt med installationen
  3. Klicka på Fortsätt.

Testversionen för Acrobat DC är avinstallerad och ett nytt serienummerkompatibelt installationsprogram har hämtats för att slutföra installationen.

Mac OS

1. Klicka på knappen Aktivera i verktygsfönstret till höger. En informationsdialogruta visas. Klicka på OK.

Klicka på OK
  2. Inloggningsskärmen visas. Klicka på knappen Logga in. (Om du har köpt Acrobat DC-prenumerationen med ett annat Adobe ID än det som visas klickar du på länken Är det här inte ditt Adobe ID?)

Klicka för inloggningsknappen

Om du klickade på Är det här inte ditt Adobe ID? visas följande inloggningsfönster.Ange det Adobe ID som du använde för att köpa din Acrobat DC-prenumeration och klicka på Logga in.

Logga in
  3. Tackdialogrutan visas.Klicka på Fortsätt och starta sedan om Acrobat DC för att aktivera det.

Tackdialogrutan

Jag har köpt ett Acrobat DC-serienummer. Kan jag använda det för testversionen av Acrobat?

Om du har köpt ett Acrobat DC-serienummer måste du hämta och installera ett separat Acrobat-installationsprogram.

Avinstallera testversionen som installerats på din dator innan du installerar Acrobat DC som nyligen hämtats.

Kan jag anvnda Adobe Acrobat Reader DC nu när min Acrobat testversion har gått ut?

Ja, du kan när som helst hämta och installera Acrobat Reader DC.