Endast de första sidorna av en flersidig PDF-fil skrivs ut

Acrobat och Reader 9 skriver endast ut de första sidorna av ett flersidigt PDF-dokument. Det kan även hända att skrivaren skriver ut ett PostScript-fel.

Lösning: Ändra policyn för typsnitt och resurser till Skicka för varje sida.

Obs! Skrivardrivrutinerna måste vara PostScript-anpassade för att denna procedur ska kunna användas.

1. Öppna Acrobat eller Adobe Reader.
  2. Välj Arkiv > Skriv ut.

3. Klicka på knappen Avancerat.

Popup-fönstrets utseendet varierar beroende på vilken skrivardrivrutin du har installerat. Fönstret har ett avsnitt med PostScript-alternativ om drivrutinen är PostScript-anpassad.

4. Från popup-menyn som avser policyn för typsnitt och resurs väljer du i avsnittet med PostScript-alternativ Skicka för varje sida.