När du skriver ut från Adobe Acrobat 9 eller Adobe Reader 9 skrivs endast den första sidan av ett utskriftsjobb ut.

Detaljerad information

Du försöker skriva ut ett PDF-dokument med en emulerad PostScript-skrivare från Canon, Kyocera eller andra märken. Exempel på skrivarmodeller som påverkas är Canon iR C4580i, C4080, C3200, Mita CS-850, Kyocera 2525, Kyocera 3232

Lösning

Skicka teckensnittsinformation för varje sida i PDF-dokumentet när du skriver ut.

För Adobe Acrobat Professional 9:

1. Välj Arkiv > Skriv ut.
  2. Klicka på Avancerat.
  3. Välj Postcript-alternativ.
  4. Ändra policyn för typsnitt och resurser till Skicka för varje sida.

I Adobe Reader 9:

1. Välj Arkiv > Skriv ut.
  2. Klicka på Avancerat.
  3. Ändra policyn för typsnitt och resurser till Skicka för varje sida.