När en aktiv synkronisering är på väg, om du klickar på Paus och sedan startar om programmet Creative Cloud på din dator, blir Filpanelen tom och visar ett kontinuerligt roterande förloppshjul.

Filpanel med roterande förloppshjul
Panelen Filer | Hjulet i panelen Filer fortsätter att snurra

Lösning

Prova lösningarna nedan för att felsöka problemet.

Lösning 1

Håll ned Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på knappen "Stäng" under inställningar. Det här steget dödar alla CCDA-relaterade processer såsom Adobes E-posttjänst, CoreSync osv.

Lösning 2

Avinstallera programmet Creative Cloud med hjälp av avinstallationsprogrammethttps://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html och installera sedan igen.

Obs!

Ingen omstart av Windows eller MAC krävs.