Filpanelen visar det roterande förloppshjulet

När en aktiv synkronisering är på väg, om du klickar på Paus och sedan startar om Creative Cloud-datorprogrammet på din dator, blir panelen Filer tom och visar ett kontinuerligt roterande förloppshjul.

Filpanel med roterande förloppshjul
Panelen Filer | Hjulet i panelen Filer fortsätter att snurra

Lösning

Prova lösningarna nedan för att felsöka problemet.

Lösning 1

Håll ned Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på knappen Avbryt under Inställningar. Det här steget avbryter alla CCDA-relaterade processer, som Adobe Desktop Service och Adobe Content Synchronizer.

Lösning 2

Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet med hjälp av avinstallationsprogrammet på https://helpx.adobe.com/se/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html och installera det sedan igen.

Ingen omstart av Windows eller MAC krävs.