Filpanelen visar det roterande förloppshjulet

Om du klickar på Paus när en aktiv synkronisering pågår och sedan startar om Creative Cloud-datorprogrammet på datorn, blir panelen Filer tom och ett snurrande förloppshjul visas.

Filpanel med snurrande förloppshjul
Panelen Filer | Förloppshjulet fortsätter att snurra

Lösning

Prova lösningarna nedan för att felsöka problemet.

Lösning 1

Håll ned Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på knappen Avbryt under Inställningar. Det här steget avbryter alla CCDA-relaterade processer, som Creative Cloud Core Service, Adobe Content Synchronizer osv.

Lösning 2

Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet med hjälp av avinstallationsprogrammet på https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html och installera det sedan igen.

Ingen omstart av Windows eller MAC krävs.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online