Felkod U44M1I210 vid installation av uppdateringar

Följande felmeddelande visas vid installation av ett Creative Cloud- eller CS6-program:

Ett fel inträffade vid installationen av den här uppdateringen. Avbryt och försök igen senare. Felkod: U44M1I210.

Lösning 1: Installera om uppdateringen med ett administratörskonto

1. Skapa ett nytt lokalt användarkonto med administratörsbehörighet och logga in med det kontot.

Windows 8

Windows 7

2. Installera om uppdateringen. Gå till Uppdatera Creative Cloud-program.

Lösning 2. Starta om datorn och installera uppdateringen på nytt.

Lösning 3: Ladda ned uppdateringen från Adobe.com

Endast CS6

Lösning 4: Avinstallera och installera sedan om programmet som inte uppdaterades

Creative Cloud

CS6

Windows

Gå till > Kontrollpanelen > Program och funktioner. Hitta sedan det berörda CS6-programmet och klicka på Avinstallera. Installera sedan programmet och tillämpa uppdateringen på nytt.

Mac OS

Gå till Program/Verktyg/Adobe Installers och kör avinstallationsprogrammet för det berörda CS6-programmet. Installera sedan programmet och tillämpa uppdateringen på nytt.

Lösning 5. Granska installationsloggfilen

Fastställ den exakta orsaken till felet med hjälp av installationsloggen. Namnet på installationsloggen liknar namnet på den misslyckade uppdateringen.

Mer information om hur du hittar och granskar loggfiler finns i Felsök installationsproblem med loggfiler | Creative Cloud och Felsök med loggfiler | CS5, CS5.5, CS6.