Kuler-tillägget som är tillgängligt i Creative Suite 6-programmet läses inte in och du får felet Ingen internetanslutning

Lösning

1. Stäng alla program som körs i Creative Suite 6.

2. Hämta CSXS kuler.zip och packa upp innehållet på skrivbordet.

3. Starta Adobe Extension Manager CS6.

Obs!

Du kan starta Adobe Manager CS6 från Program (Mac) eller Alla program (Windows). Om Adobe Extension Manager CS6 inte är installerat på datorn kan du hämta det från följande länkar:

4. Vänta tills Adobe Extension Manager CS6 har initierats och klicka på OK i dialogrutan som visas.

Adobe Extension Manager CS6
  5. Alla Creative Suites 6-program som är installerade på datorn visas på panelen Produkter.

Produktpanel
  6. Klicka på Installera i det översta fältet.

Installera
  7. Sök efter CSXS kuler.zxp i den uppackade mappen på skrivbordet.

8. Gå igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

Licensavtal
  9. Klicka på OK i dialogrutan som visas.

Adobe Extension Manager
  10. Tillägget visas under panelen Tillägg när installationen är slutförd. Stäng Adobe Extension Manager CS6.

Tillägg
  11. Starta Creative Suite 6-programmet. Kuler-tillägg läses in.

Hämta