Lär dig hur du installerar programmet från en DVD, hämta det från Adobe.com och hitta resurser för att felsöka felkoder.

Installera från en DVD-skiva

1. Sätt i produktens DVD i din DVD-enhet.

2. Gå till Set-up.exe inuti produktmappen.

3. Dubbelklicka på Set-up.exe för att köra filen.

4. När installationsprogrammets fönster öppnas ska du logga in med ditt Adobe ID och lösenord om du inte redan är inloggad.

5. Följ installationsanvisningarna tills installationen är slutförd.

Hämta och installera från Adobe.com

1. Hämta din produkt från Adobe.com.

2. Öppna installationsfilen som du hämtade från Adobe-webbplatsen.

3. Gå till Set-up.exe inuti produktmappen.

4. Dubbelklicka på Set-up.exe för att köra filen.

5. När installationsprogrammets fönster öppnas ska du logga in med ditt Adobe ID och lösenord om du inte redan är inloggad.

6. Följ installationsanvisningarna tills installationen är slutförd.