Hämta och installera Adobe-programmet

Lär dig hur du installerar den senaste utgåvan av Adobe FrameMaker och Adobe RoboHelp efter att ha hämtat den från Adobe.com, och hitta även resurser för att felsöka felkoder.

Hämta och installera från Adobe.com

1. Hämta din produkt från Adobe.com.

2. Öppna installationsfilen som du hämtade från Adobe-webbplatsen.

3. Gå till Set-up.exe inuti produktmappen.

4. Dubbelklicka på Set-up.exe för att köra filen.

5. När installationsprogrammets fönster öppnas ska du logga in med ditt Adobe ID och lösenord om du inte redan är inloggad.

6. Följ installationsanvisningarna tills installationen är slutförd.

Installera från en dvd-skiva (2019-utgåvan och tidigare utgåvor)

Obs!

Installation från en dvd-skiva stöds endast för 2019-utgåvan och tidigare utgåvor av FrameMaker och RoboHelp. Den senaste utgåvan är endast tillgänglig på Adobe.com via prenumeration.

1. Sätt i produktens DVD i din DVD-enhet.

2. Gå till Set-up.exe inuti produktmappen.

3. Dubbelklicka på Set-up.exe för att köra filen.

4. När installationsprogrammets fönster öppnas ska du logga in med ditt Adobe ID och lösenord om du inte redan är inloggad.

5. Följ installationsanvisningarna tills installationen är slutförd.