Det här dokumentet behandlar frågor om serverbeteende, panelen Bindning och databaser i Dreamweaver som lanserades den 18 juni 2013.

I Dreamweaver finns serverbeteenden tillgängliga som tillägg, Deprecated_ServerBehaviorsPanel_Support.zxp. När du har installerat tillägget aktiveras funktionen för serverbeteenden och tillägg som är beroende av dem fungerar som förut.

Du hittar tilläggen i versionen för ditt operativsystem på följande platser:

•  Vista/Windows 7: C:/Program (x86)/Adobe/Adobe Dreamweaver CC/Configuration/DisabledFeatures
  •  Mac OS X: /Program/Adobe Dreamweaver CC/Configuration/DisabledFeatures

Obs!

MXP-filtillägg stöds inte i Extension Manager. MXP-formatet har ersatts med tilläggsformatet ZXP.

Om du vill konvertera ett mxp-tillägg till ett zxp-tillägg använder du verktyget Konvertera mxp-tillägg till zxp som finns i Verktyg-menyn i Extension Manager för CS6.

Återställ serverbeteenden, databaser och bindningar i Dreamweaver

Återställ serverbeteenden, databaser och bindningar i Dreamweaver
Silas Norbu Lepcha