Använd informationen i den här artikeln för att felsöka problem med synkroniseringen av inställningarna i Adobe Dreamweaver CC 2017.

Problem

Om du har använt Dreamweaver CC 2017 beta och nu har Dreamweaver CC 2017 installerat, kan det uppstå vissa fel när du synkroniserar inställningarna med andra Dreamweaver-installationer mellan olika datorer.

Fel vid synkronisering av inställningarna i Dreamweaver CC 2017
Fel vid synkronisering av inställningarna i Dreamweaver CC 2017

Lösning

Om synkroniseringen av inställningarna misslyckas även efter flera nya försök, hämtar du följande skript och kör det med administratörsbehörighet. Det här skriptet innehåller en korrigering av problemet med synkronisering av inställningar.

Beroende på vilket operativsystem du använder hämtar du en av följande filer:

För Windows-operativsystem

Hämta

Extrahera filen och kör den. När följande meddelande om att åtgärden lyckats (ordalydelsen kan skilja sig något i Mac OS), gör du ett nytt försök att synkronisera inställningarna.

Meddelande efter att körningen av skriptet lyckats
Meddelande efter att körningen av skriptet lyckats

För Mac-operativsystem

Hämta

Extrahera filen och kör sedan följande kommando i ett terminalfönster:

sudo sh <sökväg till hämtat skript>

Försök synkronisera inställningarna igen när det har visats ett meddelande om att åtgärden lyckats.