Förutsättningar och systemkrav för Dreamweaver CC 2017 och tidigare versioner.

Systemkrav för Dreamweaver CC 2017

Windows

• Intel® Core™ i3-processorer och senare
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitars stöd
  • macOS v10.12, eller OS X v10.11, eller v10.10
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

Språkversioner

Dreamweaver CC finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och koreanska finns endast för Windows. De arabiska och hebreiska versionerna har lokaliserat stöd och funktioner med ett engelskt användargränssnitt. Den nordafrikanska franska versionen (Français*) har lokaliserat stöd och funktioner med ett franskt användargränssnitt.

Systemkrav för Dreamweaver CC (2015, 2015.1 och 2015.2)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • macOS v10.12, eller OS X v10.11, eller v10.10
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

Språkversioner

Dreamweaver CC finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och koreanska finns endast för Windows. De arabiska och hebreiska versionerna har lokaliserat stöd och funktioner med ett engelskt användargränssnitt. Den nordafrikanska franska versionen (Français*) har lokaliserat stöd och funktioner med ett franskt användargränssnitt.

Dreamweaver CC (2014.1) – systemkrav och språkversioner

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X 10.7.5, 10.8, 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Språkversioner

Dreamweaver CC finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och koreanska finns endast för Windows. De arabiska och hebreiska versionerna har lokaliserat stöd och funktioner med ett engelskt användargränssnitt. Den nordafrikanska franska versionen (Français*) har lokaliserat stöd och funktioner med ett franskt användargränssnitt.

Dreamweaver CC (2014) – systemkrav och språkversioner

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.7.5, v. 10.8 eller v. 10.9
  • 2 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

Språkversioner

Dreamweaver CC finns på följande språk:

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och koreanska finns endast för Windows. De arabiska och hebreiska versionerna har lokaliserat stöd och funktioner med ett engelskt användargränssnitt. Den nordafrikanska franska versionen (Français*) har lokaliserat stöd och funktioner med ett franskt användargränssnitt.

Dreamweaver CC – systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.7, v. 10.8 eller v. 10.9
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Java Runtime Environment 1.6
  • QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

* Denna produkt kan integreras med eller ge åtkomst till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på internet ("onlinetjänster"). Onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Dreamweaver CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5.
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling till internet och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.* Aktivering via telefon är inte möjlig.

* Läs mer om stöd för Windows

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.6.8 eller v. 10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- och CS6-programmen har stöd för Mac OS X v. 10.8 och v. 10.9 vid installation på Intel-baserade system.**
  • 512 MB RAM
  • 1,8 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • Java Runtime Environment 1.6
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling till internet och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.* Aktivering via telefon är inte möjlig.

* Denna produkt kan integreras med eller ge åtkomst till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på Internet ("onlinetjänster"). Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

** Läs mer om stöd för Mac OS X Mavericks

Systemkrav för Dreamweaver CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (installation på flyttbara flashminnen stöds inte)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna och för kontinuerlig validering av Subscription Edition (om tillämpligt)*

Mac OS

• Flerkärnig Intel®-processor
  • Mac OS X v. 10.5.8 eller v. 10.6
  • 512 MB RAM
  • 1,8 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för onlinetjänsterna och för kontinuerlig validering av Subscription Edition (om tillämpligt)*

Kompatibilitet med Mac OS X Lion
Läs mer om kompatibilitet mellan Creative Suite och Mac OS X Lion (v10.7). Läs vanliga frågor.

Aktivering
Produkten måste aktiveras via internet innan den kan användas. På sidan Produktaktivering finns mer information om aktivering.

*Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe CS Live-tjänsterna, är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre. Användarvillkoren och Adobes sekretesspolicy måste godkännas. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Dreamweaver CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (installation på flyttbara flashminnen stöds inte)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för onlinetjänsterna*

Mac OS

• Flerkärnig Intel®-processor
  • Mac OS X v. 10.5.7 eller v. 10.6
  • 512 MB RAM
  • 1,8 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för onlinetjänsterna*

*Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, som Adobe CS Live (”onlinetjänster”), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Onlinetjänsterna och en del funktioner som ingår i dem finns inte i alla länder, på alla språk eller för alla valutor. Tjänsterna kan dessutom helt eller delvis dras in utan förvarning. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information om villkoren och sekretesspolicyn finns på www.adobe.com/se.

Systemkrav för Dreamweaver CS4

Windows

• 1 GHz eller snabbare processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certifierat för 32-bitars Windows XP och Windows Vista)
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (installation på flashminne stöds inte)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för onlinetjänsterna*

Kompatibilitet med Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5 eller flerkärnig Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM
  • 1,8 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flashbaserade lagringsenheter)
  • 1 280 × 800 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för onlinetjänsterna*

Kompatibilitet med Snow Leopard

*Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, som Adobe CS Live (”onlinetjänster”), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Onlinetjänsterna och en del funktioner som ingår i dem finns inte i alla länder, på alla språk eller för alla valutor. Tjänsterna kan dessutom helt eller delvis dras in utan förvarning. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information om villkoren och sekretesspolicyn finns på www.adobe.com/se.

Systemkrav för Dreamweaver CS3

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel processor)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certifierat för 32-bitarsutgåvor)
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken (ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM
  • 1,4 GB ledigt utrymme på hårddisken (ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

*Onlinetjänsterna Adobe Stock Photos, Adobe Connect och andra finns inte i alla länder, på alla språk och för alla valutor. Tjänsternas tillgänglighet kan ändras. Användning av onlinetjänster regleras av villkoren i ett separat avtal och ytterligare avgifter kan tillkomma.

Systemkrav för Dreamweaver 8

Windows

• 800 MHz Intel Pentium III-processor (eller motsvarande) och senare
  • Windows 2000, Windows XP
  • 256 MB RAM (1 GB rekommenderas om du kör mer än en Studio 8-produkt i taget)
  • 16 bitars bildskärm med 1 024 × 768 i upplösning (32 bitar rekommenderas)
  • 650 MB ledigt hårddiskutrymme

Mac OS

• 600 MHz PowerPC G3 och senare
  • Mac OS X 10.3, 10.4
  • 256 MB RAM (1 GB rekommenderas om du kör mer än en Studio 8-produkt i taget)
  • Bildskärm med upplösningen 1 024 × 768 och tusentals färger (miljoner färger rekommenderas)
  • 300 MB ledigt hårddiskutrymme

Systemkrav för Dreamweaver MX 2004

Windows

• 600 MHz Intel Pentium III-processor (eller motsvarande)
  • Windows 98 SE (4.10.2222 A), Windows 2000 eller Windows XP
  • 128 MB RAM (256 MB rekommenderas)
  • 275 MB ledigt hårddiskutrymme

Mac OS

• 5 000 MHz Power PC G3-processor
  • Mac OS X 10.2.6 och senare, 10.3
  • 128 MB RAM (256 MB rekommenderas)
  • 275 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 16 bitars bildskärm (tusentals färger) med stöd för 1 024 × 768 pixlar i upplösning (miljoner färger rekommenderas)

Systemkrav för Dreamweaver MX

Windows

• Intel Pentium II-processor eller motsvarande, 300 MHz eller snabbare
  • Windows 98, 2000, NT (med Service Pack 3 eller senare), ME eller XP
  • Version 4.0 eller senare av Netscape Navigator eller Microsoft Internet Explorer
  • 96 MB RAM (128 MB rekommenderas)
  • 275 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning (miljoner färger och 1 024 × 768 pixlar i upplösning rekommenderas)
  • Cd-enhet

Mac OS

• Power Macintosh G3 eller senare
  • Mac OS 9.1, Mac OS 9.2.1 eller Mac OS X 10.1 och senare
  • Mac OS Runtime för Java (MRJ) 2.2 eller högre (finns på cd-skivan för Dreamweaver MX)
  • Version 4.0 eller senare av Netscape Navigator eller Microsoft Internet Explorer
  • 96 MB RAM (128 MB rekommenderas)
  • 275 MB ledigt diskutrymme
  • Bildskärm med stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning (miljoner färger och 1 024 × 768 pixlar i upplösning rekommenderas)

Systemkrav för Dreamweaver 4 och Dreamweaver UltraDev 4

Windows

• Intel Pentium-processor eller motsvarande, 166 MHz eller snabbare
  • Windows 95, 98, ME, 2000, NT 4 (med Service Pack 5), XP
  • Version 4.0 eller senare av Netscape Navigator eller Microsoft Internet Explorer
  • 32 MB RAM (64 MB RAM för UltraDev)
  • 110 MB tillgängligt diskutrymme (170 MB för UltraDev)
  • Bildskärm med 256 färger och stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning
  • Cd-enhet
  • Adobe Flash Player för att visa guidade vägledningar och kurser

Mac OS

• Power Macintosh
  • Mac OS 8.6 eller 9.x
  • 32 MB RAM (64 MB RAM för UltraDev), 128 MB rekommenderas med Mac OS X
  • 135 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med 256 färger och stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning
  • Cd-enhet
  • Adobe Flash Player för att visa guidade vägledningar och kurser
  • Obs! Efter omfattande tester har Adobe fastställt att Dreamweaver 4 kan köras i klassiskt läge i Mac OS X 10.1.x utan några nya problem.

Systemkrav för Dreamweaver UltraDev 1

Windows

• Intel Pentium-processor eller motsvarande, 166 MHz eller snabbare
  • Windows 95, 98, ME, 2000, NT 4 (med Service Pack 5)
  • 48 MB RAM
  • 30 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.1
  • Java Development Kit version 1.1.8 från Sun, om JDBC används
  • Adobe Shockwave 8 för att visa guidade vägledningar och demofilmer
  • Bildskärm med 256 färger och stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning
  • Cd-enhet

Mac OS

• Power Macintosh
  • Mac OS 8.5 eller senare
  • 48 MB RAM
  • 30 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärm med 256 färger och stöd för 800 × 600 pixlar i upplösning
  • Cd-enhet
  • Mac OS Runtime för Java (MRJ) version 2.2
  • Adobe Shockwave 8 för att visa guidade vägledningar och demofilmer