Din dator måste uppfylla de lägsta tekniska specifikationerna som anges nedan för att Dreamweaver ska kunna användas.

Gäller för:

November 2019-utgåvan (20.0), februari 2020-utgåvan (20.1) och juni 2020-utgåvan (20.2).

Systemkrav för tidigare utgåvor:

Lägsta systemkrav för Dreamweaver

Windows

Minimikrav
Processor Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare.
Operativsystem

Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-bitars) eller Windows 10 v1607, 1803 eller senare (64-bitars).

RAM

2 GB RAM-minne (4 GB rekommenderas).

Hårddiskutrymme

2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare ledigt utrymme (ungefär 2 GB) krävs under installation. Det går inte att installera Dreamweaver på flyttbara flashminnen.

Bildskärmsupplösning

1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort.

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

macOS

Minimikrav
Processor

Intel-processor med flera kärnor och 64-bitars stöd

Operativsystem  macOS v10.15, macOS v10.14 eller macOS v10.13
RAM

2 GB RAM-minne (4 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare ledigt utrymme (ungefär 2 GB) krävs under installation. Det går inte att installera Dreamweaver på flyttbara flashminnen.

Bildskärmsupplösning

1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.

Tillgängliga språkversioner för Dreamweaver

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Italiano

Nederlands

Polski

Português (Brasil)

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文*

繁體中文*

한국어*

* Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska och koreanska finns endast för Windows. De arabiska och hebreiska versionerna har lokaliserat stöd och funktioner med ett engelskt användargränssnitt. Den nordafrikanska franska versionen (Français*) har lokaliserat stöd och funktioner med ett franskt användargränssnitt.