Läs om nyheterna i den senaste utgåvan av Dreamweaver.

Obs!

Augusti 2019-uppdateringen (version 19.2.1) är nu tillgänglig! Den här uppdateringen korrigerar felet i Dreamweaver (version 19.0 till 19.2) som orsakade programkrasch på nya Windows- och Mac-enheter vid installation med Creative Cloud-datorprogrammet (version 4.9 och senare).

De viktigaste funktionerna

Juni 2019-utgåvan (version 19.2)

Kodformatering

Förbättrad kodformatering

Kodformateringsfunktionen har förbättrats med stöd för taggbiblioteket som används för formateringsregler för HTML-kod i PHP-filtyper.

April 2019-utgåvan (version 19.1)

Bootstrap-integrering

Förbättrad Bootstrap-integrering

Nu är Bootstrap-versionerna 3.4.1 och 4.3.1 integrerade i Dreamweaver 19.1-utgåvan.

Tidigare utgåvor av Dreamweaver