Som administratör för Adobe Admin Console kan du lägga till eller ta bort användare från din organisation. Du kan också associera produkträttigheter (till exempel Document Cloud) och användare med grupper.

När du separerar associationen mellan användarna och deras rättighet kommer generellt sett användargenererat innehåll eller arbetsflöden som användarna har initierat inte längre vara associerat. Exempel på användargenererat innehåll och arbetsflöden från Document Cloud inkluderar:

• Fillagring
  • Dela filer
  • Fylla i och signera formulär
  • Skicka för signering

Beroende på identitetstyp kan användarna fortfarande ha tillgång till användargenererat innehåll och arbetsflöden, även efter att rättigheten har tagits bort. Användare av Adobe ID kan fortfarande logga in till Document Cloud-tjänster och få tillgång till deras användargenererade innehåll och arbetsflöden i ett "gratis" eller "skrivskyddat" tillstånd. Användare av Enterprise ID eller Federated ID kan dock inte längre logga in till Document Cloud-tjänster. För mer information om Hantera identiteter

Det är även möjligt att återassociera användare med deras användargenererade innehåll och arbetsflöden. Om du till exempel tar bort en användare från en grupp som innehåller Document Cloud-rättighet, ELLER om du tar bort en grupp som innehåller en Document Cloud-rättighet från en användare, kan du senare återassociera användaren med rätten. När du gör det har användarna återigen tillgång till deras användargenererade innehåll och arbetsflöden.