Systemkrav för äldre versioner: Systemkrav | Äldre versioner av Reader (XI, X, 9)

Acrobat Reader DC

Windows

• 1,5 GHz eller snabbare processor
  • Windows Server 2008 R2 (64 bitar), 2012 (64 bitar), 2012 R2 (64 bitar), 2016 (64 bitar) eller 2019 (64 bitar); Windows 7 SP1 (32 och 64 bitar), Windows 8, 8.1 (32 och 64 bitar) eller Windows 10 (32 och 64 bitar)
  • 1 GB RAM
  • 450 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning: 1 024 × 768
  • Internet Explorer 11

† Med Windows-uppdatering 2919355 installerad.

macOS

• Intel-processor
  • macOS v10.12, macOS v10.13, macOS v10.14 eller macOS v10.15*
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning: 1 024 × 768
  • Safari 10.0 eller 11.0 (webbläsarinsticksprogram för Safari stöds endast på 64-bitars Intel-processorer)

Obs!

Det går inte att licensiera versioner före augusti 2019 av Acrobat Reader DC, Acrobat Reader 2017 och Acrobat Reader 2015 på macOS 10.15 Catalina. Adobe rekommenderar att man uppdaterar Acrobat Reader till den senaste versionen. Om du vill uppdatera från programmet väljer du Sök efter uppdateringarHjälp-menyn och följer instruktionerna på skärmen för att slutföra uppdateringsprocessen.

Mobilappar

Språkversioner

Datorprogrammet Acrobat Reader DC finns på följande språk:

Engelska
Danska Turkiska
Franska Finska Ungerska
Tyska Norska Ukrainska
Japanska Förenklad kinesiska Rumänska
Italienska Traditionell kinesiska Slovakiska†
Spanska Koreanska Slovenska†
Nederländska Tjeckiska Kroatiska†
Brasiliansk portugisiska Polska Baskiska†
Svenska Ryska Katalanska†

† Endast för Windows.

Adobes onlinetjänster får användas endast av personer från 13 år och uppåt. Tjänsterna regleras av separata villkor och Adobes integritetspolicy. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Ytterligare avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.