Systemkrav för äldre versioner: Systemkrav | Äldre versioner av Reader (XI, X, 9)

Acrobat Reader DC

Windows

• 1,5 GHz-processor eller bättre
  • Windows Server 2008 R2 (64 bit), 2012 (64 bit), 2012 R2 (64 bit), 2016 (64 bit) eller 2019 (64 bit); Windows 7 SP1 (32 bit och 64 bit), Windows 8, 8.1 (32 bit och 64 bit) eller Windows 10 (32 bit och 64 bit)
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Internet Explorer 11

† Med Windows-uppdatering 2919355 installerad.

macOS

Obs!

Acrobat Reader stöder inte längre Mac OS X 10.11. Adobe rekommenderar att du uppdaterar din Mac OS till den senaste eller en senare version för att fortsätta få Acrobat Reader-uppdateringar.

• Intel-processor
  • macOS v10.12, macOS v10.13 eller macOS v10.14*
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Safari 10.0 eller 11.0 (webbläsarplugin för Safari stöds endast på 64-bitars Intelprocessor)

10.14 Support – I dokumentet Kända fel finns mer information.

Mobila appar

Språkversioner

Datorappen Acrobat Reader DC finns på följande språk:

Engelska
Danska Turkiska
Franska Finska Ungerska
Tyska Norska Ukrainska
Japanska Förenklad kinesiska Rumänska
Italienska Traditionell kinesiska Slovakiska†
Spanska Koreanska Slovenska†
Nederländska Tjeckiska Kroatiska†
Brasiliansk portugisiska Polska Baskiska†
Svenska Ryska Katalanska†

† Endast för Windows.

Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år och för att använda dessa måste även ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas. Onlinetjänsterna är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk, användarregistrering kan krävas och tjänster kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.