Acrobat Reader DC

Windows

• 1,5 GHz-processor eller bättre
  • Windows Server 2008 R2 (64 bitar), 2012 (64 bitar) eller 2012 R2 (64 bitar); Windows 7 (32 bitar och 64 bitar), Windows 8 (32 bitar och 64 bitar) eller Windows 10 (32 bitar och 64 bitar)
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Internet Explorer 8, 9, 10 eller 11; Firefox (ESR)

macOS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, Mac OS X v10.10, Mac OS X v10.11* eller macOS v10.12
  • 1 GB RAM
  • 380 MB ledigt hårddiskutrymme
  • 1 024 x 768 skärmupplösning
  • Safari 7 eller 8 (webbläsarplugin för Safari stöds bara på 64-bitars Intel-processorer)

10.11 Support – I dokumentet Kända fel finns mer information.

Mobila appar

Det är valfritt om du vill arbeta med de mobila apparna.

Språkversioner

Datorappen Acrobat Reader DC finns på följande språk:

Engelska
Danska Turkiska
Franska Finska Ungerska
Tyska Norska Ukrainska
Japanska Förenklad kinesiska Rumänska
Italienska Traditionell kinesiska Slovakiska†
Spanska Koreanska Slovenska†
Nederländska Tjeckiska Kroatiska†
Brasiliansk portugisiska Polska Baskiska†
Svenska Ryska Katalanska†

† Endast för Windows.

Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som har fyllt 13 år och för att använda dessa måste även ytterligare villkor och Adobes integritetspolicy godkännas. Onlinetjänsterna är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk, användarregistrering kan krävas och tjänster kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.