Ibland kan ett användarkonto skadas och förhindra att Adobes installationsprogram kommer åt eller kan skapa de nödvändiga filerna och mapparna. Du löser detta problem genom att skapa ett nytt konto, logga in på det nya kontot och sedan installerar eller startar Adobe-programmet från det nya kontot.

Använder du Mac OS X?

För information om hur man skapar ett nytt lokalt administratörskonto på Mac OS X, se Installera eller köra Adobe-program i ett nytt användarkonto | Mac OS X.

Skapa ett nytt lokalt administratörskonto

Se någon av Microsofts följande hjälpsidor för information om hur du skapar ett nytt lokalt administratörskonto:

Windows 8.1

Skapa ett användarkonto (Se anvisningarna under "Skapa ett lokalt konto.")