Vanliga frågor om Adobe Creative Cloud Beta

Välkommen till betaversionen av Adobe Creative Cloud! Få information om hur du kan delta i betaprogrammet för Adobe Creative Cloud, testa betaversioner av våra program och dela feedback direkt med oss.

Vilka program ingår i betaprogrammet?

Adobe har alltid nya betaversioner tillgängliga. Se Erbjudanden på populära betaversioner för att få tillgång till några av våra populära betaversioner.

Hur installerar jag Creative Cloud-betaprogram?

I Creative Cloud-datorprogrammet väljer du Betaappar i det vänstra sidofältet i panelen Program. Välj Installera för betaprogrammet. Du kan köra betaversioner sida vid sida med existerande versioner av programmen.

Var installeras betaprogrammen?

Betaversioner installeras i en egen mapp, till exempel Adobe Character Animator (Beta), som är separat från de existerande programversionerna. Detta gör att du kan utvärdera betaversionerna utan att det påverkar det arbete du gör med de släppta versionerna. Betaprogram har separata inställningar och standardmappar för användardokument som inte ändrar användarinställningarna i den befintliga installationen.

Vilken information om användningen av betaprogram samlar Adobe in, och vilka val har jag?

För att anpassa din upplevelse och förbättra våra produkter kan Adobe samla in följande information:

• Systeminformation, till exempel enheter, operativsystem, installerat minne och skärmupplösning
  • Information om Adobe-produkter, så som versionsnummer
  • Information om dokument, t.ex. antal sidor och unika dokumentidentifierare (men inte innehållet i dokumenten)
  • Information om dokumentanvändning, så som hur många gånger du öppnar ett dokument
  • Hur du interagerar med Adobe-program och hur Adobe-program interagerar med ditt innehåll, inklusive funktionerna du använder och alternativen du väljer

Dina vanliga programinställningar gäller inte för betaprogram. Om du inte vill dela betaprogrammets användarinformation med Adobe kan du fortsätta använda de existerande versionerna av våra program.

Hur öppnar jag betaprogram?

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj ikonen   i Windows aktivitetsfält eller macOS menyfält.)

2. Välj Betaappar i panelen Program.

Välj betaprogram

En lista över installerade betaprogram visas.

3. Leta reda på det installerade betaprogrammet och välj Öppna.

Hur lämnar jag betaprogrammet?

Om du vill lämna betaprogrammet avinstallerar du betaversionerna när som helst via Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj ikonen   i Windows aktivitetsfält eller macOS menyfält.)

2. Välj Betaappar i panelen Program.

Välj betaprogram

3. Välj ikonen med tre punkter (...) för programmet och välj sedan Avinstallera.

Kan man aktivera automatisk uppdatering av betaprogram?

Betaversioner uppdateras med jämna mellanrum. Du kan uppdatera betaversioner när uppdateringarna blir tillgängliga.

Du kan också aktivera alternativet Automatisk uppdatering för programmen i Creative Cloud-datorprogrammet:

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj ikonen   i Windows aktivitetsfält eller macOS menyfält.)

2. Välj kontoikonen uppe till höger och välj sedan Inställningar.

Välj Inställningar

3. Välj Program och aktivera sedan Automatisk uppdatering för betaprogrammet.

Välj automatisk uppdatering

Företagskund? Din organisation kan ha inaktiverat alternativet för automatisk uppdatering. Kontakta IT-avdelningen för mer hjälp.

Hur lämnar jag feedback till Adobe?

Gör något av följande:

I det övre högra hörnet av betaprogrammet väljer du ikonen Bägare för att rapportera ett fel, skicka in en idé eller besöka Adobes betaforum

Feedback om Creative Cloud-betaversionen

I det övre högra hörnet av betaprogrammet väljer du ikonen Lämna feedback för att rapportera ett fel, be om en ny funktion eller besöka Adobes betaforum.