Starta systemet i säkert läge

  1. Starta om Macintosh. Tryck och håll ned Skift omedelbart efter att du hör startljudet.
  2. Släpp skifttangenten när Apple-logotypen visas. Säkert läge visas på startskärmen i Mac OS X.

Obs! Säkert läge visas bara på startskärmen – det syns inte i hörnen på skrivbordet som det gör i Windows.

Återställa systemet till normalt läge

  1. Starta om Macintosh utan att hålla ned några tangenter.

 

 

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy