Aan de slag met Character Animator
Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Character Animator-software.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik op Character Animator downloaden hieronder om de app te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. de lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Character Animator te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: om de 30 dagen voor maandelijkse en jaarlijkse leden. Aanmelding is ook vereist wanneer u Character Animator downloadt of bijwerkt.  Raadpleeg voor meer informatie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren.

Kan ik Character Animator op een andere computer installeren?

U kunt Character Animator en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Zie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren voor meer informatie.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.