Handboek Annuleren

Technische specificaties en systeemvereisten voor Adobe Connect

1. Gebruikersgids Adobe Connect
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Adobe Connect
    2. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    3. Adobe Connect-functies in HTML-client
    4. Adobe Connect-desktoptoepassing
    5. Technische specificaties en systeemvereisten voor Adobe Connect
    6. Sneltoetsen in Adobe Connect
  3. Adobe Connect-vergadering
    1. Basisbeginselen van de Adobe Connect-vergaderruimte
    2. Adobe Connect-vergaderingen en -sessies starten, eraan deelnemen en beheren
    3. Adobe Connect-desktoptoepassing
    4. Diagnostische test in Adobe Connect voorafgaand aan vergadering
    5. Adobe Connect Central-startpagina
    6. Inhoud delen tijdens een Adobe Connect-vergadering
    7. Adobe Connect-vergaderingen bijwerken en beheren
    8. Vergaderingsrapporten en analysegegevens weergeven
    9. Notities, chatten, vragen en antwoorden, en opiniepeilingen in een Adobe Connect-vergadering
    10. Toegankelijkheidsfuncties in Adobe Connect
    11. Sneltoetsen in Adobe Connect
    12. Virtuele vergaderruimten maken en indelingen rangschikken
    13. Brainstormruimten in Adobe Connect-vergaderingen
    14. Deelnemers van vergaderingen beheren in Adobe Connect
  4. Beheer en onderhoud van Adobe Connect
    1. Adobe Connect HTML-client inschakelen
    2. SSO inschakelen in Adobe Connect
    3. De time-outperiode wijzigen
    4. Audioproviders voor Universal Voice configureren
    5. Gebruikers en groepen maken en importeren in Adobe Connect
    6. De beveiliging van Adobe Connect-accounts verbeteren
    7. Gebruiksrapporten genereren in Adobe Connect Central
    8. Adobe Connect-accounts beheren
    9. Gebruikers en groepen beheren
    10. Machtigingen instellen voor bibliotheekbestanden en -mappen
    11. Een back-up maken van gebruikersgegevens, database en instellingen van Adobe Connect Server
    12. Aangepaste rapporten samenstellen op basis van de Adobe Connect-database
    13. Schijfruimte onderhouden en de cache opschonen op een Adobe Connect-server
    14. Adobe Connect-serverlogboeken beheren en controleren
    15. Adobe Connect-services starten en stoppen
  5. Adobe Connect-evenementen
    1. Informatie over Adobe Connect-gebeurtenissen
    2. Adobe Connect-vergaderingen beheren
    3. Adobe Connect-gebeurtenissen bijwonen
    4. Adobe Connect-vergaderingen maken en wijzigen
  6. Adobe Connect-training en seminars
    1. Adobe Connect-cursussen en studieprogramma
    2. Trainingen leiden met Adobe Connect
    3. Seminars maken en beheren
    4. Trainingscursussen maken in Adobe Connect
    5. Trainingsstudieprogramma maken en beheren in Adobe Connect
    6. Over virtuele lesruimten in Adobe Connect
    7. Adobe Connect-rapporten voor het controleren van trainingsfuncties
    8. Deelnemen aan Adobe Connect-trainingssessies en -vergaderingen
    9. Ondertiteling in Adobe Connect
  7. Audio- en videoconferenties in Adobe Connect
    1. Audio in Adobe Connect-vergaderingen
    2. Adobe Connect-vergaderingen opnemen en afspelen
    3. Video in Adobe Connect-vergaderingen
  8. Gebruikersinhoud beheren in Adobe Connect
    1. Rapporten en gebruiksinformatie weergeven over geüploade inhoud
    2. Met inhoud in de inhoudsbibliotheek werken
    3. Werken met Adobe Connect-bibliotheekbestanden en -mappen

Hardware, netwerk en systeemvereisten voor het bijwonen van en deelnemen aan Adobe Connect-sessies en voor het installeren van de Adobe Connect-server.

Adobe Connect 12.0

Adobe Connect 12.0 is alleen beschikbaar voor gehoste implementaties en niet voor beheerde services, privéclouds of servers op locatie.

Vereisten om virtuele sessies op verschillende apparaten bij te wonen

Besturingssysteem

Adobe Connect-client

Verbeterde audio/video

Standaardweergave

Windows

Desktop-applicatie

• Intel Core i3 of snellere processor (of equivalent)
  • Windows 11, Windows 10
  • 1 GB vrij RAM-geheugen (2 GB of meer aanbevolen)
  • Intel Core i5 of snellere processor (of equivalent)
  • Windows 11, Windows 10 (64-bit, gebruikers met Windows 10 'N'-editie moeten het Media Feature Pack installeren vóór het installeren van de applicatie.)
  • 1 GB vrij RAM-geheugen (2 GB of meer aanbevolen)

Browserclient

• Intel Core i3 of snellere processor (of equivalent)
  • Windows 11, Windows 10
  • 2 GB vrij RAM-geheugen (4 GB aanbevolen)
  • Google Chrome (nieuwste versie), Mozilla Firefox (nieuwste versie) en Edge - Chromium (nieuwste versie)
  • Intel Core i5 of snellere processor (of equivalent)
  • Windows 11, Windows 10
  • 2 GB vrij RAM-geheugen (4 GB aanbevolen)
  • Google Chrome (nieuwste versie), Mozilla Firefox (nieuwste versie) en Edge - Chromium (nieuwste versie)

MacOS

Desktop-applicatie

• Intel Core i3 of snellere processor (of equivalent)
  • 1 GB vrij RAM-geheugen (2 GB aanbevolen)
  • Mac OS X 10.15, 11.0 en 12.0
  • Intel Core i5 of snellere processor (of equivalent)
  • 512 MB vrij RAM-geheugen (1 GB aanbevolen)
  • Mac OS X 10.15, 11.0 en 12.0

Browserclient

• Intel Core i3 of snellere processor (of equivalent)
  • Mac OS X 10.15, 11.0 en 12.0
  • 2 GB vrij RAM-geheugen (4 GB aanbevolen)
  • Apple Safari (nieuwste versie), Google Chrome (nieuwste versie), Mozilla Firefox (nieuwste versie) en Microsoft Edge - Chromium (nieuwste versie)
  • Intel Core i5 of snellere processor (of equivalent)
  • Mac OS X 10.15, 11.0 en 12.0
  • 2 GB vrij RAM-geheugen (4 GB aanbevolen)
  • Apple Safari (nieuwste versie), Google Chrome (nieuwste versie), Mozilla Firefox (nieuwste versie) en Microsoft Edge - Chromium (nieuwste versie)

Linux

Browserclient

N.v.t.

• Ubuntu 18.04; Red Hat Enterprise Linux 7
  • Google Chrome

VIRTUELE OMGEVING

N.v.t.

Citrix XenApp 7.11
Android-apparaten Mobiele apps Adobe Connect New mobiele apps v 3.2 of hoger (wordt binnenkort uitgegeven)
iOS-apparaten Mobiele apps Adobe Connect New mobiele apps v 3.2 of hoger

Aanvullende vereisten

Verbinding:

• Minimaal 512 Kbps voor studenten, deelnemers aan webinars en vergaderingen voor gebruik.
  • Minimaal 1 Mbps (bedrade verbinding aanbevolen) voor gastheren/-vrouwen van vergaderingen, presentatoren, beheerders, trainers en gebeurtenismanagers van Adobe Connect.

Maak gebruik van volledige HD-resolutie (1080p) in de verbeterde audio- en video-ervaring

• Minimaal 3 Mbps voor het gebruik van volledige HD-resolutie (1080p) terwijl de camera en het scherm gelijktijdig worden gedeeld.
  • Minimaal 6 Mbps voor het gelijktijdig delen van 50 camera's en het scherm in een ruimte.