Aan de slag met After Effects
Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw After Effects-software.

After Effects downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op After Effects downloaden om After Effects te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. de lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om After Effects te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: om de 30 dagen voor maandelijkse en jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u After Effects downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren.

Kan ik After Effects op een andere computer installeren?

Vervolgens kunt u After Effects en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.