Handboek Annuleren

Systeemvereisten voor Bridge

1. Bridge-handboek
  2. Inleiding
    1. Nieuwe functies in Bridge
    2. Systeemvereisten voor Bridge
    3. Adobe Bridge-werkruimte
    4. Foto's importeren met Fotodownloader
    5. Inhoud en middelen organiseren met Adobe Bridge
  3. Werken met middelen
    1. Creative Cloud Libraries in Bridge
    2. PDF-contactbladen maken in de werkruimte Uitvoer
    3. Bestanden weergeven en beheren in Adobe Bridge
    4. Werken met metagegevens in Adobe Bridge
    5. Werken met Adobe Bridge-cache
    6. Trefwoorden gebruiken in Adobe Bridge
    7. Adobe Bridge starten
    8. De weergave van het deelvenster Inhoud van Adobe Bridge aanpassen
    9. Afbeeldingen voorvertonen en opnametijdstip bewerken
    10. Verzamelingen gebruiken in Adobe Bridge
    11. Bestanden stapelen in Adobe Bridge
    12. Taken automatiseren in Adobe Bridge
    13. Workflow maken
    14. Dynamische mediabestanden voorvertonen in Adobe Bridge
    15. Webgalerieën en PDF-bestanden maken
    16. Werken met gedeelde cache in Bridge
    17. Mediacache beheren
  4. Bridge en andere Adobe-apps
    1. Werken met Adobe Media Encoder
    2. Werken met Adobe Premiere Pro
  5. Exporteren en publiceren
    1. Middelen omzetten met het deelvenster Exporteren
    2. Afbeeldingen naar Adobe Stock publiceren
    3. Middelen publiceren naar Adobe Portfolio
  6. Sneltoetsen
    1. Sneltoetsen in Adobe Bridge
    2. Deelvenster Sneltoetsen in Adobe Bridge
  7. Adobe Camera Raw
    1. Camera Raw-instellingen beheren
    2. Afbeeldingen roteren, uitsnijden en aanpassen
    3. Repareer afbeeldingen met de verbeterde tool Vlekken verwijderen in Camera Raw
    4. Radiaalfilter in Camera Raw
    5. Automatische perspectiefcorrectie in Camera Raw
    6. Panorama's maken
    7. Procesversies in Camera Raw
    8. Lokale aanpassingen aanbrengen in Camera Raw

Uw computer moet minstens de onderstaande technische specificaties hebben om Bridge erop te kunnen gebruiken.

Van toepassing op:

Versie van september 2023 (versie 14.0) en hoger

Systeemvereisten voor eerdere versies

Minimale en aanbevolen systeemvereisten

Windows

Minimum specificaties Aanbevolen specificaties
Processor

Intel® 5egeneratie of nieuwere CPU – of AMD-equivalent

Intel® 7egeneratie of nieuwere CPU – of AMD-equivalent
Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (64-bits) versie 22H2 of hoger, LTSC-versies worden niet ondersteund

RAM

4 GB

• 16 GB RAM voor HD-media en Substance 3D-workflows
  • 32 GB voor media van 4K of hoger
GPU
  • 2 GB GPU VRAM
  • Systeem dat DirectX 11.0 ondersteunt
  • 4 GB GPU VRAM
  • Systeem dat DirectX 12.0 ondersteunt
Schijfruimte 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor een 64-bits installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk) Snelle interne SSD voor app-installatie en -cache
Beeldschermresolutie 1280 x 800 1920 x 1080 of groter
Internet Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

macOS

Minimale vereisten Aanbevolen specificaties
Processor

Intel® 5e generatie of nieuwere CPU

Intel® 6e generatie of nieuwere CPU
Besturingssysteem

macOS v12 (Monterey) of hoger

macOS v13 (Ventura) of hoger
RAM

4 GB

• 16 GB RAM voor HD-media en Substance 3D-workflows
  • 32 GB voor media van 4K of hoger
GPU
  • 2 GB GPU VRAM
  • Systeem dat Metal 1.0 ondersteunt
  • 4 GB GPU VRAM
  • Systeem dat Metal 1.0 ondersteunt*
Schijfruimte 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor een 64-bits installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk) Snelle interne SSD voor app-installatie en -cache
Beeldschermresolutie 1280 x 800 1920 x 1080 of groter
Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

* Overweeg gebruik te maken van GPU's met gemiddelde bewerkingen/sec van 3000 of hoger op de Computerbenchgrafiek voor GPU van PassMark voor het genereren van voorvertoningen van Substance 3D-materiaal

**OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De applicaties en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De applicaties en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Beschikbare taalversies

Frans

Duits

Japans

Koreaans

Russisch

Spaans

Italiaans

Portugees (Brazilië)

Nederlands

Zweeds

Traditioneel Chinees

Tsjechisch

Fins

Deens

Noors

Eenvoudig Chinees

Turks

Pools

Hongaars

Oekraïens

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?