Ondersteunde versies

Adobe biedt technische ondersteuning en beveiligingsoplossingen voor de huidige versie en de eerdere versie die hieronder wordt vermeld. Bugfixes zijn alleen beschikbaar voor de huidige versie. Deze ondersteunde versies zijn beschikbaar voor installatie via de Creative Cloud-desktopapp.

Naam # Versie
Adobe Photoshop 2021 22.x Huidige versie
Adobe Photoshop 2020
21.x
Vorige versie

Niet-ondersteunde versies

Creative Cloud

Installatieprogramma's, persoonlijke technische ondersteuning, beveiligingsoplossingen en bugfixes zijn niet beschikbaar voor oudere versies van Photoshop.

Doorlopende licentie

Installatieprogramma's, persoonlijke technische ondersteuning, beveiligingsoplossingen en bugfixes zijn niet beschikbaar voor doorlopende licentieversies. Ondersteuning voor en door gebruikers is beschikbaar via onze Adobe-ondersteuningscommunity.

Meer bronnen