Lees hoe je algemene problemen met offline gebruik van clouddocumenten kunt oplossen.

Waarom kan ik mijn clouddocumenten niet zien wanneer ik offline ben?

De meest voorkomende redenen waarom een clouddocument offline niet beschikbaar is, zijn:

Het document was niet geopend voordat je offline ging

Voordat je een document offline kunt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je het opent en dat ernaast geen cloudpictogram wordt weergegeven.

Het clouddocument is offline beschikbaar
Een cloudpictogram wordt weergegeven naast documenten die niet offline kunnen worden geopend.

In Adobe Fresco kun je een document offline beschikbaar maken zonder het te openen. Tik op het pictogram Meer opties op de miniatuur van het clouddocument en selecteer Offline beschikbaar maken.

Je probeert het clouddocument te openen op een ander apparaat of in een andere app

Als je een clouddocument op een apparaat of in een app opent, wordt dit niet automatisch beschikbaar gemaakt voor andere apparaten of apps. Als je bijvoorbeeld een document op je iPad opent terwijl je online bent, kan het mogelijk niet op je laptop worden geopend wanneer je offline bent. Open het document op elk apparaat of in elke app waar je het offline wilt gebruiken.

Je hebt al je opslagruimte op het apparaat gebruikt

Er is maximaal 20 GB ruimte beschikbaar voor clouddocumenten op elk van je apparaten. Als de totale grootte van offline clouddocumenten op een apparaat meer dan 20 GB is, zijn sommige documenten mogelijk niet offline beschikbaar.