Internetverbinding en offline respijtperiode

Wanneer u Acrobat Pro of Acrobat Standard installeert, wordt het programma rechtstreeks op uw computer geïnstalleerd. Er is een internetverbinding vereist om het licentieproces bij de eerste keer opstarten te voltooien, evenals elke 30 dagen om uw abonnement te valideren.

Vereisten voor internetverbinding

De continue en klassieke versies van Acrobat moeten een internetverbinding hebben wanneer u desktopapps de eerste keer installeert en licentieert. De klassieke versies kunnen vervolgens met een geldige softwarelicentie in een offlinemodus worden gebruikt. Continue software probeert uw softwarelicentie elke 30 dagen te valideren. U ziet een melding om opnieuw een internetverbinding tot stand te brengen en uw licentie te valideren nadat de 30 dagen zijn verstreken.

Met individuele jaarlidmaatschappen op Acrobat (continue versie) kunt u langer offline blijven als er gedurende maximaal 30 dagen geen internet beschikbaar is.  

Belangrijk: alleen zakelijke klanten kunnen worden uitgezonderd voor offline activering. Voor lidmaatschappen, met inbegrip van licenties op naam, is een internetverbinding nodig om de activering te voltooien en voor de maandelijkse controle. Er treedt een respijtperiode van 30 dagen in werking als er geen internet beschikbaar is.

Installatie-instructies voor Acrobat

Ga als volgt te werk om Acrobat te installeren:

Klanten met een winkelversie

  1. Meld u aan bij Acrobat.adobe.com met de Adobe ID die u hebt gebruikt om Acrobat aan te schaffen.
  2. Klik onder Apps downloaden op Acrobat downloaden.

  1. Meld u aan met uw Adobe ID.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de download en installatie van Acrobat te voltooien.

Klanten met een volumelicentie

De volumelicentiesoftware wordt verstrekt aan de IT- of software-afdeling. Neem contact op met uw IT- of softwareafdeling voor informatie over hoe u toegang krijgt tot de installatie van Acrobat. De volgende informatie is bestemd voor de IT- of softwareafdeling. 

  • Klassieke versie: Dit werd voorheen een oneindige versie genoemd. Ga naar dit installatieprogramma op de Licensing Website.
  • Continue versie: De continue versie werd voorheen een abonnement genoemd. Open het installatieprogramma voor het installatieprogramma van de continue Admin Console.
Adobe-logo

Aanmelden bij je account