Wanneer u Acrobat Pro DC of Acrobat Standard DC installeert, wordt het programma rechtstreeks op uw computer geïnstalleerd. Er is een internetverbinding vereist om het licentieproces bij de eerste keer opstarten te voltooien, evenals elke 30 dagen om uw abonnement te valideren.

Vereisten voor internetverbinding

De continue en klassieke versies van Acrobat DC moeten een internetverbinding hebben wanneer u desktopapps de eerste keer installeert en licentieert.De klassieke versies kunnen vervolgens met een geldige softwarelicentie in een offlinemodus worden gebruikt. Continue software probeert uw softwarelicentie elke 30 dagen te valideren. U ziet een melding om opnieuw een internetverbinding tot stand te brengen en uw licentie te valideren nadat de 30 dagen zijn verstreken.

Met individuele jaarabonnementen op Acrobat DC (continue versie) kunt u langer offline blijven als internet gedurende maximaal 99 dagen niet beschikbaar is.

Belangrijk: alleen zakelijke klanten kunnen worden uitgezonderd voor offlineactivering. Voor abonnementen, met inbegrip van licenties op naam, is een internetverbinding nodig om de activering te voltooien en voor de maandelijkse controle. Er treedt een respijtperiode van 99 dagen in werking als internet niet beschikbaar is.

Installatie-instructies voor Acrobat DC

Ga als volgt te werk om Acrobat DC te installeren:

Klanten met een winkelversie

1. Meld u aan bij Acrobat.adobe.com met de Adobe ID die u hebt gebruikt om Acrobat DC aan te schaffen.
  2. Klik onder Apps downloaden op Acrobat DC downloaden.
  1. Meld u aan met uw Adobe ID.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de download en installatie van Acrobat te voltooien.

Klanten met een volumelicentie

De volumelicentiesoftware wordt verstrekt aan de IT- of software-afdeling.Neem contact op met uw IT- of softwareafdeling voor informatie over hoe u toegang krijgt tot de installatie van Acrobat DC. De volgende informatie is bestemd voor de IT- of softwareafdeling.

• Klassieke versie: Dit werd voorheen een oneindige versie genoemd. Ga naar dit installatieprogramma op de Licensing Website.
  • Continue versie: De continue versie werd voorheen een abonnement genoemd. Open het installatieprogramma voor het installatieprogramma van de continue Admin Console.