Creative Cloud-apps

Zoekt u hulp bij het installeren van Creative Cloud-apps? Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren.

Hebt u hulp nodig bij het oplossen van downloadproblemen?Zie Download- en installatieproblemen bij Creative Cloud oplossen. Ga zo nodig naar Netwerk- en verbindingsproblemen.

U moet verbinding maken met internet wanneer u Adobe Creative Cloud-apps, zoals Photoshop en Illustrator, wilt installeren. Wanneer de apps eenmaal zijn geïnstalleerd op uw computer, hoeft u niet constant met internet verbonden te zijn om de apps te gebruiken.

U kunt apps in offlinemodus gebruiken wanneer u een geldige softwarelicentie hebt voor een beperkte periode. De apps proberen uw softwarelicentie elke 30 dagen te licentiëren. U ontvangt een herinnering om verbinding te maken met internet zodat uw licentie kan worden gevalideerd:

Maandelijkse herinnering

In offlinemodus profiteren Creative Cloud-leden met een jaarabonnement van een respijtperiode van 99 dagen. Gebruikers met een maandabonnement krijgen een respijtperiode van 30 dagen. Zie de onderstaande tabel voor meer details.

Creative Cloud voor individuele gebruikers Tot één kalendermaand + 99 dagen offlinegebruik
  • Na één kalendermaand wordt in een dialoogvenster om een onlineverbinding gevraagd.
  • U kunt het dialoogvenster negeren; de volgende herinnering wordt na 30 dagen weergegeven.
  • Na één kalendermaand + 69 dagen wordt dagelijks een dialoogvenster weergegeven.
  • Na één kalendermaand + 99 dagen kan het product nog eenmaal offline worden gestart.

Creative Cloud voor teams

Tot twee kalendermaanden + 99 dagen offlinegebruik
  • Na twee kalendermaanden wordt in een dialoogvenster om een onlineverbinding gevraagd.
  • U kunt het dialoogvenster negeren; de volgende herinnering wordt na 30 dagen weergegeven.
  • Na twee kalendermaanden + 69 dagen wordt dagelijks het dialoogvenster weergegeven.
  • Na twee kalendermaanden + 99 dagen kan het product nog eenmaal offline worden gestart.
Creative Cloud voor ondernemingen
Tot twee kalendermaanden + 99 dagen offlinegebruik
  • Na twee kalendermaanden wordt in een dialoogvenster om een onlineverbinding gevraagd.
  • U kunt het dialoogvenster negeren; de volgende herinnering wordt na 30 dagen weergegeven.
  • Na twee kalendermaanden + 69 dagen wordt dagelijks het dialoogvenster weergegeven.
  • Na twee kalendermaanden + 99 dagen kan het product nog eenmaal offline worden gestart.

Document Cloud of Acrobat DC

Wanneer u Acrobat Pro DC of Acrobat Standard DC installeert, wordt het programma rechtstreeks op uw computer geïnstalleerd. Er is een internetverbinding vereist om het licentieproces bij de eerste keer opstarten te voltooien, evenals elke 30 dagen om uw abonnement te valideren.

Zie voor meer informatie Internetverbinding en offline respijtperiode | Acrobat DC.