Stuurprogrammaversie van grafische kaart updaten

Met updates voor het stuurprogramma van de grafische kaart kunt u problemen zoals crashes en onjuist gerenderde afbeeldingen oplossen, naast andere prestatieproblemen. Als u het grafische stuurprogramma bijwerkt, kunt u deze problemen oplossen en de prestaties verbeteren.

Grafische stuurprogramma's kunnen rechtstreeks worden bijgewerkt via de fabrikant van de kaart:

macOS

Grafische stuurprogramma's worden bijgewerkt via updates van macOS.

Windows

Updates van Windows bieden mogelijk niet de meest recente stuurprogramma's. U moet rechtstreeks naar de website van de fabrikant van uw kaart gaan en controleren of er stuurprogramma-updates zijn om de meest recente stuurprogramma's voor Windows te installeren:

 

Opmerking:
  • Controleer voordat u gaat downloaden of het stuurprogramma is bedoeld voor uw specifieke grafische kaart en computer. Notebookstuurprogramma's hebben mogelijk een andere naam dan vergelijkbare desktopstuurprogramma's.
  • Sommige fabrikanten van videokaarten hebben andere software die, evenals het videostuurprogramma, moet worden bijgewerkt. Lees de update-instructies nauwkeurig door en neem rechtstreeks contact op met de fabrikant van de videoadapter voor meer informatie.

Nadat u de updates hebt geïnstalleerd, start u het systeem en de applicatie opnieuw op.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?