Als u Adobe Photoshop Elements, Premiere Elements of Elements Organizer niet kunt starten op macOS 10.14 of eerdere versies, vindt u hier hoe u dit probleem kunt oplossen.

Probleem

Adobe Photoshop Elements Editor, Adobe Premiere Elements Editor of Elements Organizer start niet op macOS 10.14 of eerdere versies.

Oplossing

Modus Alleen 64-bits uitschakelen in macOS 10.14 of eerdere versies

Om het probleem op te lossen, kunt u de modus Alleen 64-bits op uw Mac uitschakelen. Dit doet u als volgt:

1. Start Terminal op uw computer en voer de volgende opdrachtreeks in:

sudo nvram boot-args=""

2. Druk op Return, start uw computer opnieuw op en start Elements.

Opmerking:

Wanneer u de 64-bits modus uitschakelt, voert uw computer 32-bits apps uit met een waarschuwing over toekomstige compatibiliteit en prestaties.