Leer hoe u fotokalenders maakt in Elements Organizer.

Fotokalenders maken

Voor deze functie moet Photoshop Elements op uw computer zijn geïnstalleerd. Elements Organizer start namelijk Photoshop Elements waarmee u een fotokalender kunt maken. 

  1. Klik op Maken en selecteer Fotokalender. Photoshop Elements wordt gestart.

  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om een fotokalender te maken.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid