Adobe Fresco | Veelgestelde vragen

Vind antwoord op de meest gestelde vragen over Adobe Fresco.

Wat is Adobe Fresco?

Wat is Adobe Fresco?

Adobe Fresco is een teken- en schilderapp die is gemaakt voor de nieuwste stylussen en apparaten met aanraakscherm. Iedereen met een passie voor tekenen zal de uitgebreide verzameling waterverf- en olieverfpenselen, aangedreven door Sensei (wij noemen deze livepenselen), kunnen waarderen en waardevol vinden. Lees meer over Adobe Fresco en kijk wat je kunt maken met deze krachtige en toch gebruiksvriendelijke app.

Adobe Fresco is beschikbaar op de iPhone, iPad en Microsoft Surface Pro-apparaten en in Creative Cloud op de desktop voor Windows. Probeer het nu!

Is Adobe Fresco gratis?

Is Adobe Fresco gratis?

Adobe Fresco is beschikbaar als freemium-app. Je kunt beginnen met een gratis startlidmaatschap en vervolgens upgraden naar een betaalde versie die toegang biedt tot de premiumfuncties.

Als je een van de volgende lidmaatschappen neemt, krijg je toegang tot de premiumversie van Adobe Fresco:

• Adobe Fresco-lidmaatschap voor losse app
  • Adobe Photoshop-lidmaatschap voor losse app
  • Adobe Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap

Zie Upgraden van het gratis startlidmaatschap van Adobe Fresco voor meer informatie over premiumfuncties.

Op welke apparaten kan ik Adobe Fresco gebruiken?

Op welke apparaten kan ik Adobe Fresco gebruiken?

Adobe Fresco is beschikbaar op de iPhone, iPad en Microsoft Surface Pro-apparaten en in Creative Cloud op de desktop voor Windows.

Voor een bijgewerkte lijst met systeemvereisten raadpleeg je Systeemvereisten voor Adobe Fresco.

Waar worden mijn Adobe Fresco-illustraties opgeslagen?

Je illustraties worden automatisch gesynchroniseerd met Adobe Creative Cloud wanneer je een actieve internetverbinding hebt. Als je besluit om offline te werken, worden je documenten lokaal opgeslagen en gesynchroniseerd met de cloud zodra je verbinding maakt met internet.

Waar worden mijn Adobe Fresco-illustraties opgeslagen?

Wat is het verschil tussen Photoshop op de iPad en Adobe Fresco?

Je kunt Photoshop op de iPad het beste gebruiken voor creatieve beeldbewerking en retouchering op pixelniveau terwijl je onderweg bent.

Adobe Fresco is een gloednieuwe teken- en schilderapp. Je kunt beginnen met een leeg canvas en krachtige pixel- en vectorpenselen en livepenselen voor waterverf en olieverf gebruiken om je ideeën tot leven te brengen. Adobe Fresco maakt gebruik van de kracht van de Photoshop-tekenengine.

Als je een lidmaatschap van Adobe Fresco neemt, ongeacht welke versie (iOS of Windows), krijg je toegang tot Photoshop op de iPad. Omgekeerd krijg je toegang tot de gewenste versie van Adobe Fresco als je een lidmaatschap van Photoshop op de iPad neemt.

Kan ik met mijn Adobe Fresco-illustraties werken in andere applicaties?

Kan ik met mijn Fresco-illustraties werken in andere applicaties?

Je kunt je Fresco-middelen gebruiken in Photoshop. De app Fresco is speciaal gemaakt om te tekenen en te schilderen en vormt een geweldige combinatie met Photoshop op de iPad. Illustraties die je maakt in Photoshop op de iPad of in Fresco, worden als clouddocument gesynchroniseerd met Creative Cloud. Zie Adobe Fresco en Photoshop voor meer informatie over hoe je naadloos werkt in Photoshop en Fresco.

Als je een lidmaatschap van Adobe Fresco neemt, ongeacht welke versie (iOS of Windows), heb je recht op Photoshop op de iPad. Omgekeerd heb je toegang tot de gewenste versie van Adobe Fresco als je een lidmaatschap van Photoshop op de iPad neemt.

Kan ik mijn Sketch- en Draw-illustraties overzetten naar Adobe Fresco?

Ja! Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Adobe Fresco, worden je Sketch- en Draw-illustraties automatisch geïmporteerd in Adobe Fresco. Daarna kun je afzonderlijke Sketch- en Draw-documenten handmatig importeren. Zie Eenvoudig migreren vanuit Draw en Sketch voor meer informatie.

Kan ik mijn Sketch- en Draw-illustraties overzetten naar Adobe Fresco?

Kan ik mijn Adobe Fresco-illustraties opslaan in Dropbox?

Kan ik mijn Adobe Fresco-illustraties opslaan in Dropbox?

Je kunt je illustraties exporteren naar Dropbox of elke andere cloudopslag met behulp van de optie Publiceren en exporteren of de optie Snel exporteren. Je vindt deze opties door te tikken op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek van de Adobe Fresco-werkruimte.

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van Adobe Fresco...

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van Adobe Fresco...

Lees de nieuwste informatie over Adobe Fresco op Adobe.com. Zoek op Instagram naar @adobedrawing en #adobefresco om illustraties te vinden die door gebruikers zijn gemaakt met Fresco en andere tekenapplicaties van Adobe.

Als je een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit je dan aan bij de Adobe Fresco-gemeenschap. We horen graag van je!

Bezoek ook de Adobe-pagina voor tekenen en schilderen voor meer informatie over de teken- en schilderapps van Adobe.