Kom te weten hoe u uw werk als PNG-bestanden met de gewenste resolutie kunt exporteren in de Illustrator CC-versie van oktober 2017.
Versies waarop dit van invloed is 2018-versie van Illustrator CC
Besturingssysteem Windows and macOS

Probleem

Wanneer u uw werk als PNG-bestand exporteert, doet Illustrator dit altijd in 72ppi ppi, ongeacht de opgegeven resolutie. Dit probleem treedt alleen op als u de optie Instellingen en voorkeuren van vorige versie importeren inschakelt in de Creative Cloud-desktopapp wanneer u een update uitvoert van een vorige versie van Illustrator CC naar de Illustrator CC-versie van oktober 2017.

Oplossingen

Oplossing 1: Herstel de Illustrator-voorkeuren

Zet de Illustrator-voorkeuren terug op de standaardinstellingen om dit probleem te verhelpen. Zie Voorkeuren instellen voor meer informatie.

Oplossing 2: Voer het script PNGResolutionReset uit

1. Download PNGResolutionReset.zip op uw computer:

Downloaden

2. Pak de inhoud uit van de gecomprimeerde map die u in stap 1 hebt gedownload.

3. Start de Illustrator CC-versie van oktober 2017.

4. Kies Bestand > Scripts > Andere scripts U kunt ook de sneltoets Ctrl/Command+F12 gebruiken.

5. Kies het gedownloade script en klik op Openen.

Ons technische team is op zoek naar een betere manier om dit probleem op te lossen.