Opmerkingen bij de release van Illustrator CC 2015 (20.0)

Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/illustrator_systemreqs_nl.

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/nl/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn "uitproberen en kopen"-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een lidmaatschap. Als u een lidmaatschap neemt, moet u online zijn en u aanmelden met een Adobe ID om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Zie voor meer informatie www.adobe.com/go/eulas_nl. Dit product werkt niet zonder de verplichte activering en registratie via internet. Het product kan niet telefonisch worden geactiveerd. Zie voor meer informatie www.adobe.com/go/activation_nl.

Met een Adobe-licentie voor één gebruiker kunt u één productlicentie installeren op twee computers (zoals een computer op het werk en een computer thuis), op voorwaarde dat de software door dezelfde persoon wordt gebruikt en niet gelijktijdig op beide computers wordt uitgevoerd.

Opmerking:

Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u de software eerst op een van de computers deactiveren. Om te deactiveren gaat u naar Help > Afmelden.

Nieuwe functies

De nieuwe functies en verbeteringen worden vermeld en beschreven in het overzicht van nieuwe functies.

Online bronnen

Voor de algemene Adobe-community gaat u naar https://community.adobe.com.

Voor hulp bij onderwerpen met betrekking tot het downloaden, installeren en gebruiken van de software gaat u naar http://community.adobe.com/t5/get-started/bd-p/get-started?page=1&sort=latest_replies&filter=all.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_Illustrator_support_nl.

Klantenondersteuning

Voor de klantenservice van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl, waar u terecht kunt voor hulp op het gebied van productinformatie, verkoop, registratie en andere onderwerpen.

Buiten Noord-Amerika gaat u naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl/. Klik zo nodig op de vervolgkeuzelijst onder de vraag 'Need a different country or region?', kies een ander land of een andere regio en klik op START.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account