Systeemvereisten

Voor de meest recente systeemvereisten gaat u naar http://www.adobe.com/go/illustrator_systemreqs_nl

Raadpleeg voor een overzicht van de meest recente systeemvereisten van overige Creative Cloud-producten http://www.adobe.com/nl/products/creativecloud/tech-specs.html#requirements.

Proefversie

Proefversies van Creative Cloud zijn "uitproberen en kopen"-versies waarmee u afzonderlijke producten of edities kunt evalueren en de geïnstalleerde proefversie in een volledige versie kunt omzetten. U kunt een proefversie op ieder gewenst moment omzetten in een volledige versie door u aan te melden voor een abonnement. Als u een abonnement neemt, moet u online zijn en u aanmelden met een Adobe-id om de volledige versie te kunnen gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst en de garantiebepalingen om dit product te kunnen gebruiken. Ga naar www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie. Dit product werkt niet zonder de verplichte activering en registratie via internet. Het product kan niet telefonisch worden geactiveerd. Raadpleeg www.adobe.com/go/activation_nl voor meer informatie.

Met de licentieovereenkomst voor één gebruiker kunt u één productlicentie installeren op twee computers (zoals een computer op het werk en een computer thuis), op voorwaarde dat de software door dezelfde persoon wordt gebruikt en niet gelijktijdig op beide computers wordt uitgevoerd.

Opmerking:

Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u de software eerst op een van de computers deactiveren. Om te deactiveren gaat u naar Help > Afmelden.

Nieuwe functies

De nieuwe functies en verbeteringen worden vermeld en beschreven in het overzicht van nieuwe functies.

Bekende problemen

Raadpleeg de ondersteuningspagina van Adobe op http://www.adobe.com/go/customer_support_nl voor het laatste nieuws en de bestaande problemen omtrent alle Creative Cloud-toepassingen.

Onlinebronnen

Voor algemene Adobe-forums gaat u naar http://www.adobe.com/go/forums_nl.

Voor hulp bij onderwerpen over het downloaden, installeren en in gebruik nemen van uw software gaat u naar http://forums.adobe.com/community/download_install_setup.

Voor hulp bij producten en instructies, inspiratie en ondersteuning uit de gebruikersgemeenschap gaat u naar http://www.adobe.com/go/learn_Illustrator_support_nl

Klantenondersteuning

Voor de klantendienst van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl, waar u terecht kunt voor hulp op het gebied van productinformatie, verkoop, registratie en andere onderwerpen.

Buiten Noord-Amerika gaat u naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl. Klik op de vervolgkeuzelijst onder de vraag "Wenst u een ander land of andere regio?", kies een ander land of een andere regio en klik op Verder.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid