Aan de slag met Adobe Photoshop Camera
Download Photoshop Camera en zoek zelfstudies om aan de slag te gaan.

Adobe Photoshop Camera downloaden en installeren

laptop-download

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuw apparaat?
Klik hieronder op Photoshop Camera downloaden om te beginnen met downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren.

Hulp nodig bij uw abonnement?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden. 

Waarom moet ik me aanmelden om Adobe Photoshop Camera te gebruiken?

U moet zich periodiek om de 30 dagen aanmelden om de licentie te valideren. Aanmelden is ook vereist wanneer u Photoshop Camera downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Photoshop Camera op een ander apparaat installeren?

U kunt Photoshop Camera op meerdere apparaten downloaden en installeren. De activering is echter beperkt tot twee apparaten per persoon die is gekoppeld aan het lidmaatschap (één iOS- en één Android-apparaat). Als u de software op een derde apparaat wilt installeren, moet u deze eerst deactiveren op een van de vorige apparaten. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Ik heb het verkeerde abonnement aangeschaft. Hoe wissel ik van abonnement?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Uw Adobe-factuur vinden en afdrukken voor meer informatie.