Leren en ondersteuning voor Adobe Creative Cloud

Ontdek hoe u Creative Cloud-apps uitvoert op Mac-computers met Apple Silicon en macOS 13 Ventura.

Aan de slag

Vind downloads, krijg hulp bij uw lidmaatschap en leer de basisprincipes.

Aan de slag

Zelfstudies

Hier vind je zelfstudies van beginners tot expert om je te helpen je vaardigheden uit te breiden.

Zelfstudies

Handboek

Sneller antwoord krijgen en stapsgewijze instructies.

Handboek

Kortingen voor Creative Cloud-lidmaatschap

Admin bronnen: Ondernemingen    |    Teams    |    Onderwijs


Tips voor het oplossen van problemen en Help

U kunt de apps van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt'. Raadpleeg de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps downloaden via de Creative Cloud-website. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en bij het aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u een Creative Cloud-app op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Selecteer hier het tabblad Beveiliging en privacy en vervolgens Wijzigen onder Wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement te upgraden of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

De Creative Cloud-desktopapp is uw centrale plek voor het beheren van de tientallen toepassingen en services die zijn inbegrepen bij uw Creative Cloud-lidmaatschap. Ontdek meer over Apps downloaden, bestanden delen, afbeeldingen vinden en nog veel meer.

Uw Creative Cloud-account wordt geleverd met online opslagruimte, zodat u uw bestanden vanaf elk apparaat en elke computer kunt openen. Raadpleeg Kom te weten hoeveel cloudopslag u hebt om te zien hoeveel opslagruimte u hebt.

Met Creative Cloud Libraries kunt u creatieve items openen, organiseren en delen. Leer in deze korte tutorial meer over Items beheren met Creative Cloud Libraries. Zie Creative Cloud Libraries voor meer informatie.

Ontdek hoe u lettertypen toevoegt uit de Adobe Fonts-service, zodat ze beschikbaar zijn in alle Creative Cloud-apps.

Adobe Asset Link stroomlijnt de samenwerking tussen creatievelingen en marketeers wanneer ze inhoud creëren. Hiermee wordt Adobe Experience Manager Assets (AEM Assets) verbonden met de Creative Cloud desktop-apps InDesign, Photoshop en Illustrator. In het deelvenster Adobe Asset Link kunnen creatieve gebruikers inhoud die is opgeslagen in AEM Assets, openen en wijzigen zonder de creatieve apps te verlaten waarmee ze het meest vertrouwd zijn. Zie Adobe Asset Link voor meer informatie.

Ga naar Uw Creative Cloud-lidmaatschap inwisselen en volg de instructies om u aan te melden bij uw Adobe-account (of deze aan te maken) en uw aankoop in te wisselen. Zie Serienummers, inwisselcodes en productcodes | Student and Teacher edition voor meer informatie.

Probeer een aantal van deze snelle zelfstudies, die speciaal gemaakt zijn voor studenten, om aan de slag te gaan.

Zie de pagina Informatie en ondersteuning voor ondernemingen voor documentatie, tools, updates, ondersteuning en meer.

Zie Creative Cloud voor teams (eindegebruikers) om meer te weten te komen over het downloaden en installeren van uw eerste app, gebruik van de Creative Cloud desktop-app en meer. Zie Creative Cloud voor teams (beheerders) voor hulp bij het beheren van Creative Cloud voor teams.

Gebruik de Limited Access Repair tool als u de foutmelding 'U hebt mogelijk beperkte toegang tot Adobe-apps of -services' ziet.

Vanaf de versie van juni 2016 gebruiken Creative Cloud-applicaties Visual C++ 2015 runtimes van Microsoft. Voor deze wijziging moet u mogelijk updates voor uw Windows-besturingssysteem installeren.

U moet zich regelmatig aanmelden bij uw account voor validatie van uw licentie: elke 30 dagen voor een maandlidmaatschap en elke 99 dagen voor een jaarlidmaatschap. Aanmelding is ook vereist wanneer u Creative Cloud-toepassingen downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Als uw app een draaiend wiel of een leeg wit scherm toont, probeer dan de oplossingen in dit artikel om het probleem op te lossen.

Als u de Creative Cloud desktop-app verwijdert en opnieuw installeert wanneer u probeert een probleem op te lossen, werkt het deelvenster Libraries in de Creative Cloud desktop-app mogelijk niet meer. Probeer de oplossing in dit artikel om het probleem te verhelpen.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Community

Neem deel aan het gesprek

Populaire Creative Cloud-subforums