Tips voor het oplossen van problemen en Help

Downloaden & Installeren

U kunt elke Creative cloud-toepassing van de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u een Creative Cloud-toepassing op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Kom te hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bijwerken of wijzigen van uw plan.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.

Cloud-services

De Creative Cloud-bureaubladtoepassing is uw centrale plek voor het beheren van de tientallen toepassingen en services die zijn inbegrepen bij uw Creative Cloud-lidmaatschap. Leer meer over Toepassingen downloaden, bestanden delen, afbeeldingen vinden en nog veel meer.

Uw Creative Cloud-account wordt geleverd met online opslagruimte, zodat u uw bestanden vanaf elk apparaat en elke computer kunt openen. Bekijk deze zelfstudie om meer te weten te komen over Inhoud opslaan en delen. Om te zien hoeveel opslagruimte u hebt, zie: Bladeren, synchroniseren en beheer van uw items.

Met Creative Cloud-bibliotheken kunt u creatieve items openen, organiseren en delen. Leer in deze korte zelfstudie meer over Items beheren met Cloud-bibliotheken. Zie voor meer informatie: Creative Cloud-bibliotheken.

Kom te weten hoe u lettertypen toevoegt uit de Adobe Fonts-service, zodat ze beschikbaar zijn in alle Creative Cloud-apps.

Creative Cloud-leden (met uitzondering van klanten met het Fotografieplan) kunnen elke maand 500 items gratis downloaden. U kunt kiezen uit een selectie van royalty-vrije vectorafbeeldingen, pictogrammen, patronen, UI-kits en nog veel meer. Voor meer informatie, zie: Creative Cloud Market.

Onderwijs, team en ondernemingen

Ga naar Uw Creative Cloud-lidmaatschap inwisselen en volg de instructies om u aan te melden bij uw Adobe-account (of deze aan te maken) en uw aankoop in te wisselen. Voor meer informatie, zie: Serienummers, inwisselcodes en productcodes | Student en Teacher editions.

Probeer een aantal van deze snelle zelfstudies, die speciaal gemaakt zijn voor studenten, om aan de slag te gaan.

Zie de pagina Informatie en ondersteuning voor Enterprise voor documentatie, gereedschappen, updates, ondersteuning en meer.

Zie Creative Cloud voor teams (eindegebruikers) om meer te weten te komen over het downloaden in installeren van uw eerste toepassing, gebruik van de Creative Cloud-bureaubladtoepassing, en nog veel meer. Voor hulp bij het beheren van Creative Cloud voor teams, zie: Creative Cloud voor teams (beheerders).

Veel voorkomende problemen

Gebruik de Limited Access Repair tool als u de foutmelding krijgt, "U hebt mogelijk beperkte toegang tot Adobe-toepassingen of -services."

Vanaf de versie van juni 2016 gebruiken Creative Cloud-toepassingen nu Visual C++ 2015 runtimes van Microsoft. Voor deze wijziging moet u mogelijk updates voor uw Windows-besturingssysteem installeren.

U moet zich regelmatig aanmelden bij uw account voor validatie van uw licentie: elke 30 dagen voor een maandlidmaatschap en elke 99 dagen voor een jaarlidmaatschap. Aanmelding is ook vereist wanneer u Creative Cloud-toepassingen downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Als uw toepassing een draaiend wiel of een leeg wit scherm toont, probeer dan de oplossingen in dit artikel om het probleem op te lossen.

Als u de Creative Cloud-desktopapp verwijdert en opnieuw installeert om een probleem op te lossen, is het mogelijk dat het deelvenster Bibliotheken binnen een Creative Cloud-desktopapp niet meer werkt. Probeer de oplossing in dit artikel om het probleem te verhelpen.