Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met je Creative Cloud-apps.

Creative Cloud-apps downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Creative Cloud-apps downloaden om je apps te downloaden. Volg de instructies op het scherm om je aan te melden en de apps te installeren. (Het is niet erg als u begint op de pagina van de gratis proefversies. De abonnementsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Bent u uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Je Adobe ID is het e-mailadres dat je hebt gebruikt toen je voor het eerst een proefversie startte of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Creative Cloud-apps te gebruiken?

Je moet je periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor een maandlidmaatschap en elke 99 dagen voor een jaarlidmaatschap. Aanmelden is ook vereist wanneer je Creative Cloud-apps downloadt of bijwerkt. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of te deactiveren voor meer informatie.

Kan ik Creative Cloud-apps installeren op een andere computer?

Je kunt Creative Cloud-apps installeren op maximaal twee computers. Als je ze op een derde computer wilt installeren, moet je ze deactiveren op een van je eerdere apparaten. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betalingsbewijs of factuur afdrukken voor meer informatie.