U hebt het serienummer nodig om Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements te registreren, te updaten en als volledige versie te gebruiken. Het serienummer van Photoshop Elements begint met 1057 en dat van Premiere Elements met 1143.

Als u de download via Adobe hebt uitgevoerd

Als u uw product van adobe.com hebt gedownload of het al hebt geregistreerd, kunt u uw productserienummer via uw Adobe-account achterhalen.

1. Open uw Adobe ID-account en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan de pagina Account beheren, op Abonnementen en producten.

3. In de sectie Bestelgeschiedenis kiest u Uw bestellingen weergeven.

view-your-orders
  4. In de sectie Bestelgeschiedenis klikt u op het relevante bestelnummer voor uw product.

order-history_v1
  5. Klik in het scherm Bestelnummer op Alle downloads weergeven of Downloads en serienummers

order-details_v1
  6. Zoek uw serienummer in lijst.

view-serial-number

Als u de productverpakking of een inwisselcode hebt

Zo vindt u uw serienummer als u uw product hebt aangeschaft via een prepaidkaart of wederverkoper, of als u een verpakt product hebt:

Wat hebt u?   Waar staat uw code of serienummer?
Een prepaidkaart

Uw inwisselcode staat onder het kraslaagje op de achterkant van de kaart.

Zie Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

Een productdoos

Serienummer

Vind het serienummer van uw Elements-product op de Windows-schijfhoes. Het serienummer is een numerieke code van 24 cijfers.

Inwisselcode

Zoek de inwisselcode op een bijgevoegde kaart in de doos. De inwisselcode is een alfanumerieke code van 22 cijfers.

Zie Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

Een e-mail van een wederverkoper

Zoek uw serienummer of inwisselcode in de e-mail.

Zie Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.