Problemen

Extensies en invoegtoepassingen worden niet weergegeven in Photoshop CC 2014.

Extensiebeheer bijwerken

Als u extensies en invoegtoepassingen wilt weergeven in Photoshop CC, werkt u Extensiebeheer bij naar versie 7.2 of later. U kunt Extensiebeheer bijwerken via het tabblad Apps in de Creative Cloud-desktoptoepassing.

Wachten tot Extensiebeheer of Invoegonderdelen worden ingevuld

Wanneer u Extensiebeheer opent of kiest om door invoegonderdelen te navigeren, treedt er een korte vertraging op voordat de extensies of invoegonderdelen worden weergegeven.

Slechts enkele extensies en invoegtoepassingen zijn beschikbaar in Photoshop CC

Photoshop CC kan alleen extensies en invoegtoepassingen gebruiken die met HTML5 zijn geschreven. Eerdere versies van Photoshop gebruikten extensies die met Flash waren geschreven, maar dit wordt niet langer ondersteund in Photoshop CC. Totdat extensies en invoegtoepassingen worden herschreven in HTML5, zijn ze niet beschikbaar in Photoshop CC.

Als u Kuler kunt downloaden en gebruiken, werkt de functionaliteit van invoegonderdelen.

Volg de onderstaande stappen als u problemen ondervindt bij de installatie van Kuler:

1. Kies Help > Extensies beheren in Photoshop CC.
  2. Kies in Mac OS het menu Extensiebeheer > Over Extensiebeheer. Kies Help > Over Extensiebeheer in Windows. Maak een aantekening van de versie. Als de versie lager is dan 7.2, sluit u Extensiebeheer en werkt u het programma bij via de Creative Cloud-desktoptoepassing. Houd het bijgewerkte Extensiebeheer open.
  3. Download de Kuler-invoegtoepassing door in Photoshop Help te kiezen en vervolgens de optie om door invoegtoepassingen te navigeren.
  4. Selecteer onder aan de pagina die wordt weergegeven nadat u de Kuler-invoegtoepassing hebt gedownload, de koppeling om uw invoegtoepassing op een andere manier te downloaden/installeren.
  5. Klik op de knop Invoegtoepassing downloaden.
  6. De standaardlocatie voor de download is uw map Downloads. Navigeer naar die locatie.
  7. Klik op Installeren in Extensiebeheer.
  8. Zoek naar het gedownloade Kuler-bestand in het weergegeven navigatievenster en kies de optie om Kuler te installeren. Volg de instructies op het scherm.
  9. Nadat de extensie is geladen, kiest u Venster > Extensies in Photoshop. Als de optie in het menu Extensies grijs wordt weergegeven of de extensie wordt niet weergegeven, start u Photoshop opnieuw.