Bent u op zoek naar informatie over de meest recente versie van Photoshop? Zie Photoshop up-to-date houden.

Wat was de laatste update voor verouderde versies?

Photoshop CC 2018 (november 2017)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2018 is 19.1.8
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 11.3

Photoshop CC 2017 (november 2016)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2017 is 2017.1.6
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 11.3

Photoshop CC 2015.5 (juni 2016)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2015.5 is 2015.5.1
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5

Photoshop CC 2015 (juni 2015)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2015.5 is 2015.1.2
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5

Photoshop CC 2014 (juni 2014)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2014 is 2014.2.4
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5

Photoshop CC (17 juni 2013)

• De meest recente update voor Photoshop CC is 14.2.1
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5

Photoshop CS6 (7 mei 2012)

• De meest recente update voor Photoshop CS6 is 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) voor onbeperkt geldige producten in een doos en 13.1.2 (macOS/Windows) voor Creative Cloud-leden
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CS6 is 9.1.1

Photoshop CS5 (30 april 2010)

• De meeste huidige versie voor Photoshop CS5 is 12.0.4 of 12.1
  • De meest recente versie van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS5 is 6.7.1

Photoshop CS4 (15 oktober 2008)

• De meest recente update voor Adobe Photoshop CS4 is 11.0.2
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS4 is 5.7

Photoshop CS3 (16 april 2007)

• De meest recente update voor Adobe Photoshop CS3 is 10.0.1
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS3 is 4.6

Photoshop CS2 (4 april 2005)

• De meest recente update voor Photoshop CS2 is 9.02
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS2 is 3.7

Hoe kan ik controleren op updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik controleren welke update voor Photoshop momenteel is geïnstalleerd?

Controleren of u de meest recente versie van Photoshop hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over Photoshop.
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop.
Photoshop-versie

Hoe kan ik controleren welke update voor de Camera Raw-invoegtoepassing momenteel is geïnstalleerd?

U controleert als volgt welke update voor Adobe Camera Raw op dit moment is geïnstalleerd:

• macOS: kies Photoshop > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
  • Windows: kies Help > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
Informatie over Camera Raw

Wat als ik Adobe Camera Raw bijwerk en Photoshop mijn camera nog steeds niet herkent?

Opmerking:

Camera Raw 11

Systeemvereisten: macOS 10.12 – 10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 of Windows 10

Camera Raw 10

* Camera Raw 10.5 is de laatste versie die compatibel is met Photoshop CC ‑ CC 2015.5.

Systeemvereisten: macOS 10.11 – 10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 of Windows 10